Reiser
til
Gambia

Pris fra

...

Våre hotell

5 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

  • Enkel lunsjca. 10–20,-
  • Middagca. 50–80,-
  • Vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDalasi (GMD)
  • HovedstadBanjul
  • Språk8 stammespråk & engelsk
  • Befolkning2 000 000

Reiser til Gambia

Gambia

Det smilende landet Gambia ligger ikke helt overraskende på det som på folkemunne kalles for "The smiling coast". Dette vestafrikanske landet øst for Kapp Verde har et behagelig klima rundt 30 grader hele året, noe som gjør det optimalt både som vinter- og sommerreisemål. Her kan du kombinere det herlige strandlivet med å utforske landets vakre dyr og natur.

I dette lille, solsikre landet finner du kilometerlange strender og fantastiske bademuligheter side om side med majestetiske øgler, fugler og krokodiller. Her kan du virkelig nyte naturens mangfold. Det er mye å oppleve langs kysten der de gylne strendene avløser hverandre. Bijilo og Kotu er populære områder hvis du vil oppleve strender og badeliv.

Gambisk kultur

Musikk og dans er svært viktig her. Det er umulig å ikke la seg rive med av de gambiske rytmene og tonene som lokalbefolkningen har spilt siden tidenes morgen. En fengslende opplevelse.

Maten i Gambia

Kylling, grønnsaker og det store utvalget av fiskeretter som yassa og benachin står på menyen. Akara er populært til frokost, fritert med blant annet tapalapabrød, svarte bønner, løk og chili. Veldig smakfullt og ganske langt fra kaffe, brødskive og frokostblanding med andre ord! En av mange fantastiske fordeler med å reise og oppleve noe nytt.

Våre reiser til Gambia med TUI

Reisene til Gambia går med rutefly, noe som innebærer at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt online-senter via telefon, e-post eller SMS både før og under reisen.

Ferietilbud i/på Gambia