Victoria Lodge

  • Val d'Isère, De franske Alpene, Frankrike

Om hotellet

  • WiFi

Morderne hotell ved heisene

Victoria Lodge ligger kun en kort spasertur fra nærmeste heis i Val d'Isère. Hotellet har restaurant, bar og spa-avdeling, og halvpensjon er inkludert. Du kan gå til sentrum på få minutter.

På Victoria Lodge er interiøret lyst og moderne, kombinert med sjarmerende alpestil.

Spa-avdeling med badstue og boblebad

Utenfor hotellet stopper skibussen som, uten ekstra kostnad, tar deg opp til bakkene. Når du kommer tilbake til hotellet etter å ha stått på ski, kan du bestille noe å drikke og sitte på solterrassen for å se ut på de snødekte fjelltoppene. Avslutt dagen i spa-avdelingen hvor en oppvarmet badstue og et boblebad venter.

Halvpensjon inkludert

Hver morgen serveres det en frokostbuffé med både varme og kalde retter, så du er klar for en dag i bakken. Utpå kvelden tilberedes det en treretters middag som du spiser i restauranten, hvor du kan ser utover tretoppene og fjellandskapet. Av og til tenner de også opp i peisen.

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
600 m/600 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
Omtrent 3 timer og 45 minutter

Gjennomsnittstemperatur i Val d'Isère

Adresse og telefon

Adresse
48 Avenue du Prariond 73150 Val d'Isère, France
Telefon
+33 4 58 24 10 10

Viktig informasjon

WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja

Rommene

WiFi
Ja
Hårføner
Ja
Dusj/wc
Ja

Senger

Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mat og drikke

Halvpensjon med frokostbuffé og tre-retters middag er inkludert.

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Halvpensjon
Ja

Avstand

Bussholdeplass for skibussen er utenfor hotellet. 5 minutters gange til sentrum 6 minutters gange til nærmeste heis og skiskolens møteplass

Shopping
600 m
Minimarked
200 m
Sentrum
600 m

Avslapping

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Badstue
Ja

Sport

Treningsrom
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja

Vår service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gjelder fra 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til oss i TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi svarer på spørsmål som måtte dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Møt Crystal Ski-guidene

På skistedet der du er, har vi guider fra vårt søsterselskap Crystal Ski Holidays som gjerne svarer på spørsmål og gir råd om de beste bakkene. Noen ganger møter de også opp på flyplassen og på hotellet.

Komme til hotellet

Flytid

Flytiden avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 30 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen til Genève.

Transfertid

Estimert transfertid med buss fra Genève er omtrent 3 timer og 45 minutter. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å legg til "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her

Avstand

Bussholdeplass for skibussen er utenfor hotellet. 5 minutters gange til sentrum 6 minutters gange til nærmeste heis og skiskolens møteplass

Shopping
600 m
Minimarked
200 m
Sentrum
600 m