Village Montana Apartments

  • Tignes, De franske Alpene, Frankrike

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Leiligheter for opptil 8 personer

Village Montana Apartments har en høy belihhenhet i området Les Almes i Tignes. Hotellet er bygget i tradisjonell alpestil og har en sentral beliggenhet i nærheten av både bakker og sentrum. Her finnes det blant annet leiligheter for opptil 8 personer samt en spa-avdeling.

I Tignes er det et stort utvalg av bakkar for både nybegynnere og erfarne samt et bredt utvalg av restauranter.

Romslige leiligheter

Du bor i romslige leiligheter med kjøkkenkrok med kokeplater, ovn og oppvaskmaskin. I resepsjonen kan du låne en raclettegrill og fondueset – perfekt om du vil prøve å lage franske spesialiteter!

Unn deg et spabesøk

I hotellets spa-avdeling kan du koble av etter en dag i bakkene. Her kan du bade i det oppvarmede utendørs bassenget eller slappe av i boblebadet, badstuen eller dampbadet.

Kort om hotellet

Utendørsbasseng
Ja
Sentrum/Shopping
450 m/450 m
Restaurant/Bar
Nei/Nei
Transfertid
4 timer

Gjennomsnittstemperatur i Tignes

Adresse og telefon

Adresse
Rue des Almes, 73320, Tignes
Telefon
+33 04 79 40 01 44

Viktig informasjon

Enkelte leiligheter har sovesofa som ordinære senger.

Gelenderne på balkongene er enkle og kan være lavere enn normalt. Små barn bør derfor holdes under oppsyn. Depositum på ca. 500 Euro betales ved ankomst til hotellet.

Sengetøy, håndklær, rengjøringsutstyr og sluttrengjøring er inkludert (ikke kjøkken).

Raclettegrill og founduesett kan lånes på hotellet.

Transferbussen kan ikke kjøre helt frem til inngangen på hotellet, men du blir hentet av en bil som kjører deg helt frem.

Offisiell klassifisering
****
WiFi
Ja

Leilighetene

WiFi
Ja
Minisafe
Ja
Kjøleskap
Ja
Tv
Ja
Bad/dusj og wc
Ja
Kjøkken
Ja
Type kjøkken
Minikjøkken
Stekeovn
Ja
Oppvaskmaskin
Ja

Mat og drikke

Restaurant
Nei
Bar
Nei

Avstand

Ski-in, ski-out. Fire minutters gange til sentrum. Ti minutters gange til skiskolens møteplass.

Shopping
450 m
Sentrum
450 m

Basseng

Utendørsbasseng
Ja

Avslapping

Spa er mot ekstra kostnad, ca. 10 Euro per voksen og ca. 6 Euro per barn.

Spa
Ja
Gratis adgang til spa/velværeområde
Nei
Badstue
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-10 til 2024-04-14

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 50 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen.

Transfertid

Beregnet transfertid med buss er 2,5-4 timer avhengig av hvilken flyplass du lander på. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å legg til "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her

Avstand

Ski-in, ski-out. Fire minutters gange til sentrum. Ti minutters gange til skiskolens møteplass.

Shopping
450 m
Sentrum
450 m