Le Jhana

  • Tignes, De franske Alpene, Frankrike

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Lite hotell med ski in/ski out

Med perfekt ski in/ski out-beliggenhet i bakkene i landsbyen Val Claret i Tignes, ligger det lille leilighetshotellet Le Jhana. Bo i en av hotellets 19 moderne og velutstyrte leiligheter. Sett deg foran den knitrende peisen i hotellets lounge etter en lang dag i bakken.

Hotellet ligger i sentrum av Val Claret og Curling Square, hvor heisene tar deg til Espace Tignes og Val d'Isère med La Grande Motte-breen.

Velvære på søsterhotellene

Gjester på Le Jhana har tilgang til velværeområdene på to nærliggende søsterhotell, Le Nevada og Le Télémark. Her kan du ta en pause i boblebadet, svømme i innendørsbassenget og varme deg i badstuen. Der er det også dampbadstue og treningsrom.

Leilighet med kjøkkenkrok

Leilighetene er moderne og godt utstyrt. Vil du lage franske spesialiteter som raclette og fondue, er det utstyr å låne til det i resepsjonen. Du kan også bestille ferskt brød og låne spill i hotellresepsjonen.

  • Antall leiligheter : 19

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
2.7 km/2.7 km
Transfertid
4 timer

Gjennomsnittstemperatur i Tignes

Adresse og telefon

Adresse
73320 Tignes Val Claret, France
Telefon
+33 4 79 09 45 75

Viktig informasjon

Vaskeriservice mot en kostnad.

Badekåpe kan leies.

Depositum på ca. 400 euro legges ved ankomst.

Innsjekking på hotellet starter kl. 17.

Rengjøring inkludert avreiserengjøring er inkludert (gjelder ikke kjøkkenet).

Sengene er oppredd ved ankomst (ikke sovesofaen ved evt. bruk som ekstraseng).

Bagasjeoppbevaring og skiskap er tilgjengelig på hotellet.

Offisiell klassifisering
****
Antall leiligheter
19
WiFi
Ja
Depositum ved ankomst
Ja
Vaskeriservice
Ja

Leilighetene

WiFi
Ja
Kjøleskap
Ja
Hårføner
Ja
Vannkoker
Ja
Kaffetrakter
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Bad/dusj og wc
Ja
Type kjøkken
Minikjøkken
Brødrister
Ja
Stekeovn
Ja
Oppvaskmaskin
Ja

Senger

Sovesofa
Ja

Avstand

Ski in/ski out-beliggenhet. Ligger i sentrum av Val Claret. Fem minutters gange til møtestedet for skiskolen.

Shopping
2.7 km
Sentrum
2.7 km

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-13 til 2024-04-14

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 50 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen.

Transfertid

Beregnet transfertid med buss er 2,5-4 timer avhengig av hvilken flyplass du lander på. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å legg til "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her

Avstand

Ski in/ski out-beliggenhet. Ligger i sentrum av Val Claret. Fem minutters gange til møtestedet for skiskolen.

Shopping
2.7 km
Sentrum
2.7 km