L'Altaviva Apartments

  • Tignes, De franske Alpene, Frankrike

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Bo fredelig i Les Boisses

L'Altaviva Apartments har ski in/ski out-beliggenhet i Les Boisses-området, også kjent som Tignes 1800. Det tilbyr romslige leiligheter med velutstyrt kjøkkenkrok. Hotellet har spa, innendørsbasseng, restaurant og en internasjonal barneklubb.

Våkn opp til utsikten over snødekte fjell og duften av nybakt brød som du kan bestille til leiligheten din. Når du kommer inn i lobbyen, blir du møtt av en knitrende peis og en innbydende atmosfære.

Spa og innendørsbasseng

Hvorfor ikke starte dagen med å svømme noen lengder i innendørsbassenget? Når du så kommer tilbake fra bakkene på ettermiddagen, kan du sette deg i boblebadet eller varme deg i badstuen. Det er også en meny med deilige massasjebehandlinger å velge mellom.

Rolig og god beliggenhet

I Les Boisses er det noen få restauranter, barer og supermarkeder. Selv om beliggenheten er rolig, kan du enkelt nå alle Tignes-bakkene via det velutviklede heissystemet. Den nærmeste heisen ligger bare et steinkast fra hotellet.

Koselig kveld i leiligheten

Alle leilighetene har velutstyrt kjøkkenkrok med platetopp, mikrobølgeovn, muligheter for å lage kaffe og oppvaskmaskin. Det er lett å tilbringe en kveld i leiligheten med en god hjemmelaget middag. Lån gjerne brettspill, fondue og raclette-sett i resepsjonen. Hotellet har også en restaurant som serverer lunsj og middag hvis du ikke vil lage mat selv hver dag.

  • Antall leiligheter : 146

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
5 km/5 km
Restaurant
Ja
Transfertid
4 timer

Gjennomsnittstemperatur i Tignes

Adresse og telefon

Adresse
1800, 73320 Tignes, France
Telefon
+33 4 79 09 13 55

Viktig informasjon

Et depositum på cirka 4000 kr. per leilighet betales ved ankomst.

Sengetøy, håndklær og avreiserengjøring er inkludert (gjelder ikke rengjøring av kjøkkenet).

Barneseng er tilgjengelig for lån uten kostnad.

Noen 3-romsleiligheter har en køyeseng på det separate soverommet.

WiFi-tilkoblingen er begrenset og kan oppleves som treg.

Offisiell klassifisering
****
Antall leiligheter
146
Område
By
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja
Depositum ved ankomst
Ja

Leilighetene

WiFi
Ja
2-roms
31-38 m2
3-roms
40-48 m2
4-roms leilighet
57 m2
Kjøleskap
Ja
Hårføner
Ja
Vannkoker
Ja
Kaffetrakter
Ja
Tv
Ja
Bad/dusj og wc
Ja
Kjøkken
Ja
Type kjøkken
Minikjøkken
Brødrister
Ja
Oppvaskmaskin
Ja
Mikrobølgeovn
Ja

Mat og drikke

Levering av brød og bakverk bestilles i resepsjonen mot betaling.

Restaurant
Ja

Avstand

Tignes består av flere landsbyer. I Les Boisses er det noen få restauranter, barer og supermarkeder. Le Lac og Val Claret er landsbyene med det travleste nattelivet.

Det går skyttelbusser til Le Lac skiområde fra morgen til tidlig kveld. Omtrent 10 minutter med taxi til møtestedet for skiskolen.

Shopping
5 km
Sentrum
5 km

Basseng

Innendørsbasseng
Ja
Basseng
Ja

Avslapping

Ett spabesøk per person per dag (før kl. 16.00) er inkludert, øvrige besøk mot kostnad. Aldersgrense 18 år. Reservasjon må gjøres i forkant. Behandlinger mot en kostnad.

Spa
Ja
Massasje
Ja
Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja
Aldersgrense for spa:
18
Boblebad i spa
Ja

Barn og ungdom

Internasjonal barneklubb 4-10 år (må forhåndsbestilles).

Internasjonal barneklubb
Ja
Internasjonal ungdomsklubb
Ja
Barneseng
Ja

Vår service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gjelder fra 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til oss i TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi svarer på spørsmål som måtte dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Møt Crystal Ski-guidene

På skistedet der du er, har vi guider fra vårt søsterselskap Crystal Ski Holidays som gjerne svarer på spørsmål og gir råd om de beste bakkene. Noen ganger møter de også opp på flyplassen og på hotellet.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 50 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen.

Transfertid

Beregnet transfertid med buss er 2,5-4 timer avhengig av hvilken flyplass du lander på. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å legg til "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her

Avstand

Tignes består av flere landsbyer. I Les Boisses er det noen få restauranter, barer og supermarkeder. Le Lac og Val Claret er landsbyene med det travleste nattelivet.

Det går skyttelbusser til Le Lac skiområde fra morgen til tidlig kveld. Omtrent 10 minutter med taxi til møtestedet for skiskolen.

Shopping
5 km
Sentrum
5 km