L'Altaviva Apartments

  • Tignes, De franske Alpene, Frankrike

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Bo fredelig i Les Boisses

L'Altaviva Apartments har ski in/ski out-beliggenhet i Les Boisses-området, også kjent som Tignes 1800. Det tilbyr romslige leiligheter med velutstyrt kjøkkenkrok. Hotellet har spa, innendørsbasseng, restaurant og en internasjonal barneklubb.

Våkn opp til utsikten over snødekte fjell og duften av nybakt brød som du kan bestille til leiligheten din. Når du kommer inn i lobbyen, blir du møtt av en knitrende peis og en innbydende atmosfære.

Spa og innendørsbasseng

Hvorfor ikke starte dagen med å svømme noen lengder i innendørsbassenget? Når du så kommer tilbake fra bakkene på ettermiddagen, kan du sette deg i boblebadet eller varme deg i badstuen. Det er også en meny med deilige massasjebehandlinger å velge mellom.

Rolig og god beliggenhet

I Les Boisses er det noen få restauranter, barer og supermarkeder. Selv om beliggenheten er rolig, kan du enkelt nå alle Tignes-bakkene via det velutviklede heissystemet. Den nærmeste heisen ligger bare et steinkast fra hotellet.

Koselig kveld i leiligheten

Alle leilighetene har velutstyrt kjøkkenkrok med platetopp, mikrobølgeovn, muligheter for å lage kaffe og oppvaskmaskin. Det er lett å tilbringe en kveld i leiligheten med en god hjemmelaget middag. Lån gjerne brettspill, fondue og raclette-sett i resepsjonen. Hotellet har også en restaurant som serverer lunsj og middag hvis du ikke vil lage mat selv hver dag.

  • Antall leiligheter : 146

Kort om hotellet

Sentrum/Shopping
5 km/5 km
Restaurant
Ja
Transfertid
4 timer

Gjennomsnittstemperatur i Tignes

Adresse og telefon

Adresse
1800, 73320 Tignes, France
Telefon
+33 4 79 09 13 55

Viktig informasjon

Et depositum på ca. kr 4000 legges ved ankomst.

Sengetøy, håndklær og avreiserengjøring er inkludert (gjelder ikke rengjøring av kjøkkenet).

Barneseng er tilgjengelig for lån uten kostnad.

Noen 3-romsleiligheter har en køyeseng på det separate soverommet.

Offisiell klassifisering
****
Antall leiligheter
146
Område
By
Depositum ved ankomst
Ja

Internett

WiFi-tilkoblingen er begrenset og kan oppleves som treg.

WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja

Leilighetene

WiFi
Ja
2-roms
31-38 m2
3-roms
40-48 m2
4-roms leilighet
57 m2
Kjøleskap
Ja
Hårføner
Ja
Vannkoker
Ja
Kaffetrakter
Ja
Tv
Ja
Bad/dusj og wc
Ja
Kjøkken
Ja
Type kjøkken
Minikjøkken
Brødrister
Ja
Oppvaskmaskin
Ja
Mikrobølgeovn
Ja

Mat og drikke

Levering av brød og bakverk bestilles i resepsjonen mot betaling.

Restaurant
Ja

Avstand

Tignes består av flere landsbyer. I Les Boisses er det noen få restauranter, barer og supermarkeder. Le Lac og Val Claret er landsbyene med det travleste nattelivet.

Det går skyttelbusser til Le Lac skiområde fra morgen til tidlig kveld. Omtrent 10 minutter med taxi til møtestedet for skiskolen.

Shopping
5 km
Sentrum
5 km

Basseng

Innendørsbasseng
Ja
Basseng
Ja

Avslapping

Ett spa-besøk per person og uke gratis (før kl. 16). Aldersgrense 18 år og forhåndsbestilling er nødvendig. Behandlinger mot en kostnad.

Spa
Ja
Massasje
Ja
Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja
Aldersgrense for spa:
18
Boblebad i spa
Ja

Barn og ungdom

Internasjonal barneklubb 4-10 år (må forhåndsbestilles).

Internasjonal barneklubb
Ja
Internasjonal ungdomsklubb
Ja
Barneseng
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-12-17 til 2024-04-14

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetiden din avhenger av hvilken flyløsning du velger. Omtrent 2 timer og 50 minutter med direktefly fra Oslo-Gardermoen.

Transfertid

Beregnet transfertid med buss er 2,5-4 timer avhengig av hvilken flyplass du lander på. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk å legg til "busstransfer" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her

Avstand

Tignes består av flere landsbyer. I Les Boisses er det noen få restauranter, barer og supermarkeder. Le Lac og Val Claret er landsbyene med det travleste nattelivet.

Det går skyttelbusser til Le Lac skiområde fra morgen til tidlig kveld. Omtrent 10 minutter med taxi til møtestedet for skiskolen.

Shopping
5 km
Sentrum
5 km