Des Deux Domaines

  • La Plagne, De franske Alpene, Frankrike

Om hotellet

  • 4*
    Offisiell klassifisering
  • WiFi

Moderne hotell med innendørsbasseng, nære skibakken.

På det moderne hotellet Des Deux Domaines i Belle Plagne, som er en del av skistedet La Plagne, møtes stil og komfort. Gå ut døren, spenn på skiene og sett av gårde for å utforske det verdensberømte Paradiski-området. Halvpensjon inkludert!

Hotellet er innredet i lyse farger og hele familien koser seg her. Hotellrestaurantens store vinduer gir panoramautsikt over det vakre fjellandskapet. Heisene er kun en kort spasertur unna og du kan også komme deg til heisen på ski via en kort tilførselløype (cirka 80 meter).

Innendørsbasseng og avslapping

Når du ikke suser nedover bakken, kan du i stedet slappe av i hotellets relaxavdeling eller svømme i det store innendørsbassenget – som også har uslåelig utsikt over dalen. I hotellets relaxavdeling er det badstue, dampbad og boblebad. Du kan også bestille massasje og behandlinger på stedet.

Internasjonal barneklubb

For hotellets yngre gjester er det morsomme aktiviteter og spill i hotellets egne barne- og ungdomsklubber.

Halvpensjon inkludert

Halvpensjon med frokostbuffet og middagsbuffet er inkludert i reisens pris. Du kan gjøre ferien ekstra komfortabel ved å velge helpensjon når du bestiller reisen, da inngår også lunsjbuffet.

Kort om hotellet

Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
cirka 2,5-3 timer

Adresse og telefon

Adresse
52 D224, 73210 La Plagne-Tarentaise, France
Telefon
+33 4 92 12 65 30

Viktig informasjon

Depositum på 100 euro per rom/per uke betales med kort.

Utsjekking ved hjemreise er senest kl. 9 om morgenen.

Det er en internasjonal babyklubb, barneklubb, juniorklubb og ungdomsklubb på hotellet. For alderen 18 måneder til 17 år. OBS! Foreløpige åpningstider og noen av klubbene er mot betaling. Klubbene er åpne noen dager i uken men er av og til helt stengt dersom antall gjester er lavt eller i løpet av den lange sesongen på hotellet.

Hotellet har et skirom med støveltørker.

Offisiell klassifisering
****
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
Depositum ved ankomst
Ja

Rommene

Vannkoker kan leies for cirka 5 euro per rom.

Sett med to badekåper og sett med to håndklær er tilgjengelig for utleie. 30 euro per sett for badekåper og 10 euro per sett for håndklær.

Begrenset tilgang til WiFi på hotellrommene.

Minisafe
Ja
Bad/dusj og wc
Ja

Mat og drikke

Inkludert:

Halvpensjon (frokostbuffet og middagsbuffet)

Tilvalg:

Helpensjon (frokostbuffet, lunsjbuffet og middagsbuffet)

Sen frokost serveres i baren frem til cirka kl. 11. Middagen inkluderer husets vin, vann og alkoholfri drikke (juice).

Bufférestauranter
1
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Frokost
Buffé
Lunsj
Buffé
Middag
Buffé
Halvpensjon
Ja
Helpensjon
Ja

Basseng

Innendørsbasseng
Ja

Avslapping

Tilgang til velværeområdet kan forhåndsbestilles i resepsjonen. Badetøfler er påkrevd.

Wellness-area
Ja
Massasje
Ja
Skjønnhetsbehandlinger
Ja
Badstue
Ja
Dampbadstue
Ja
Boblebad i spa
Ja

Barn og ungdom

Internasjonal barneklubb
Ja
Barneseng
Ja

Tilgjengelighet

Heis
Ja
Heis i alle bygningene
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2023-11-01 til 2024-05-01

Via TUI-appen kan du kontakte våre guider døgnet rundt – direkte fra mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din mobil eller nettbrett.

Guideservice via TUI-appen

Med TUI-appen er det enkelt å komme i kontakt med TUI sine guider når det passer deg. Under «Spør guidene» i appen og myTUI på tui.no kan du sende meldinger og få raske svar, både før og i ferien. Alt du trenger å gjøre er å gi oss ditt mobilnummer og e-postadresse når du bestiller reisen og deretter laste ned og aktivere TUI-appen med bestillingsnummeret ditt. I appen finner du også aktuell informasjon om flyreise, hotell, reisemål og transport. Her kan du også bestille TUI sine utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hele døgnet, alle dager i uken

• ”Spør guidene” finnes både i TUI-appen og under myTUI på tui.no • Tjenesten starter rett etter du har bestilt en reise. • Før avreise svarer vi innen et døgn, under reisen svarer vi så fort vi kan – somregel innen 30 minutter. • Du kan nå oss døgnet rundt, ved hastesaker når du guidene også via telefon. Telefonnummeret finner du i TUI-appen et døgn før du ankommer reisemålet. • Du som ikke har lastet ned TUI-appen får telefonnummeret via sms før du reiser.

Service på flyplassen

Busstransfer mellom flyplassen og din alpedestinasjon er inkludert ved ankomst og avreise. Du får informasjon i TUI-appen om bussnummer og hvor den står parkert. I tillegg er engelsktalende guider fra TUI sitt søsterselskap Crystal Ski, på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetid avhenger av hvilket fly du velger. Cirka 2 timer og 30 minutter med direktefly fra Oslo til Genève.

Transfertid

Beregnet transfertid med buss cirka 2,5-3 timer mellom flyplassen i Genève (Geneva Airport) og La Plagne. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk at du må velge "Busstransport" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her.