CGH - Les Granges de Soleil

  • La Plagne, De franske Alpene, Frankrike

Om hotellet

  • WiFi

Romslige leiligheter i Plagne Soleil

CGH - Les Granges de Soleil har en perfekt ski in/ski out-beliggenhet i landsbyen Plagne Soleil i skiområdet La Plagne. Her er det romslige leiligheter for opp til åtte personer og nærmeste skiheis ligger bare noen minutters gange unna. Hotellet har både innendørsbasseng, spa og badstue.

På CGH - Les Granges de Soleil er du omgitt av La Plagnes fjellandskap. Det tar cirka fem minutter å gå til skiskolens oppmøtested og rundt hotellet finner du butikker, barer og restauranter.

Ett-, to- og tre-roms leiligheter

Alle leilighetene på hotellet har en moderne innredning og er utstyrt med kjøkkenkrok der du kan tilberede enkle måltider. Vil du starte dagen med nybakt brød til frokost, tilbyr hotellet leveranse av brød til leiligheten fra et nærliggende bakeri. Tilbringer du kvelden i leiligheten har du mulighet for å lånde brettspill og fonduesett.

Basseng, badstue og massasje

Fra velværeavdelingen har du vidstrakt utsikt over fjellene. Her kan du benytte anledningen til å bestille massasje, varme deg i badstuen eller svømme noen lengder i bassenget.

  • Antall leiligheter : 83

Kort om hotellet

Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
cirka 2,5-3 timer

Adresse og telefon

Adresse
400 Plagne Soleil, 73210 La Plagne-Tarentaise, Frankrike
Telefon
+33 4 79 23 22 10

Viktig informasjon

Depositum på 400 euro ved ankomst. Sluttrengjøring inkluderer ikke kjøkken og før du sjekker ut blir du bedt om å ta av sengetøyet fra sengene. Skiskap med oppvarmede skohyller.

Antall leiligheter
83
Område
By
WiFi
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja
Depositum ved ankomst
Ja

Leilighetene

WiFi
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Bad/dusj og wc
Ja
Kjøkken
Ja
Type kjøkken
Minikjøkken
Brødrister
Ja
Oppvaskmaskin
Ja

Senger

Sovesofa
Ja
Dobbeltseng
Ja
Enkeltseng
Ja

Mat og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja

Basseng

Innendørsbasseng
Ja

Avslapping

Spa- og kroppsbehandlinger mot kostnad.

Spa
Ja
Massasje
Ja
Badstue
Ja

Sport

Treningsrom
Ja

Vår service: TUI-appen døgnet rundt og Crystal Ski-guider

  • Gjelder fra 2024-12-15 til 2025-04-13

Skriv til oss i TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi svarer på spørsmål som måtte dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Møt Crystal Ski-guidene

På skistedet der du er, har vi guider fra vårt søsterselskap Crystal Ski Holidays som gjerne svarer på spørsmål og gir råd om de beste bakkene. Noen ganger møter de også opp på flyplassen og på hotellet.

Komme til hotellet

Flytid

Reisetid avhenger av hvilket fly du velger. Cirka 2 timer og 30 minutter med direktefly fra Oslo til Genève.

Transfertid

Beregnet transfertid med buss cirka 2,5-3 timer mellom flyplassen i Genève (Geneva Airport) og La Plagne. Ventetid på flyplassen kan forekomme. Transfer er inkludert i reisens pris, men husk at du må velge "Busstransport" når du bestiller reisen. Les mer om transfer her.