/Egypt

Snorkling for store og små

av Lin Kraft, TEMA-sjef, Stockholm

Å oppdage livet under vannflaten er fantastisk uansett alder. Egypt og Rødehavet må være ett av verdens beste steder å begynne. Det er så mye spennende å se på bare man putter hodet under vann. Jeg begynte som snorkler og er nå dykker. Å ta bilder under vann er både morsomt og utfordrende. Prøv å ta bilder nedenfra og oppover mot overflaten for å få med så mye lys som mulig selv om du er under vann.

Hvem elsker ikke Nemo? Hvem elsker ikke Nemo?

Å studere Nemo - klovnefisken på nært hold er moro uansett om du snorkler eller dykker. Pass på så du ikke kommer for nær "redet" i anemonen. Til tross for at det ser silkemykt ut svir det værre enn en brennesle. I tillegg forsvarer Nemo territoriet sitt og går til "angrep" mot alle som kommer for nær.  Å studere Nemo - klovnefisken på nært hold er moro uansett om du snorkler eller dykker. Pass på så du ikke kommer for nær "redet" i anemonen. Til tross for at det ser silkemykt ut svir det værre enn en brennesle. I tillegg forsvarer Nemo territoriet sitt og går til "angrep" mot alle som kommer for nær. 

Fridykking Fridykking

Både store og små blir betatt av livet under vannflaten. I Rødehavet er det som regel bra sikt og mange fine fisker i herlige farger å se på.  Både store og små blir betatt av livet under vannflaten. I Rødehavet er det som regel bra sikt og mange fine fisker i herlige farger å se på.