Utflukter De forente arabiske emirater

Velg utflukter til reisen din med TUI

Logg inn på min reise

Velg utflukter uten TUI-bestilling

Finn utflukter

På den ene siden endeløse ørkner, på den andre siden den spektakulære megabyen Dubai City. Det er de heftige kontrastene som gjør reisen spennende, og vi har utfluktene som åpner veien. Bestill på knappen ved siden av eller les våre inspirasjonstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Vår off road-safari med jeep tar deg over ørkenens sanddyner til en kamelgård og derfra videre til en beduinleir der du spiser BBQ-middag under stjernene. Andre eventyr du sent glemmer er turene med helikopter.

 • Severdigheter, natur & kultur

  Severdigheter, natur & kultur

  Burj al Arab heter det verdensberømte luksushotellet som står i havet og er formet som et stort seil. To ulike utflukter gir deg mulighet til å oppleve bygningen fra innsiden. Enten i kombinasjon med lunsj på den orientalske restauranten Al Iwan eller med Afternoon Tea oppe i restaurant Sahn Eddar, der du ser havet og byen fra fugleperspektiv.

 • Kveldsutflukter med mat & drikke

  Kveldsutflukter med mat & drikke

  Gli frem i båt på Dubaielven og nyt scenarioet når solnedgangen over skyskraperne byttes mot kveldens glitterlys i alle farger. Og nyt deretter et velkomponert måltid om bord. Du kan velge mellom middagscruise med moderne rundturbåt eller på en tradisjonell dhow-skute i tre.