Den dominikanske republikk

På Den dominikanske republikk finner du hotell i alle prisklasser. Her finnes det både komfortable all inclusive-hotell og små hotell ved strendene. Det er mest å velge mellom i vintersesongen, men du kan også reiser hit om sommeren. Les mer

På Den dominikanske republikk finner du hotell i alle prisklasser. Her finnes det både komfortable all inclusive-hotell og små hotell ved strendene. Det er mest å velge mellom i vintersesongen, men du kan også reiser hit om sommeren.

Det tropiske klimaet og de lange, lyse palmekantede strendene gjør at du virkelig føler at du er i Karibien. Det turkise havet har en temperatur på 26–28 grader og korallrevene er perfekte til snorkling og dykking. 

Karibiske rytmer
Her, som i hele Karibia, hører du fengende dansemusikk over alt – på stranden, fra barene, i butikker og i taxier. På Den dominikanske republikk er det først og fremst merengue og bachata som strømmer fra høytalerne. Livsgleden er smittsom og det er vanskelig å ikke bli betatt av dette folkeslaget med opprinnelse fra både Afrika, Europa, USA og Asia. 

Regnskog og kolonibyer
Et stykke inn fra kysten venter regnskogkledde fjell, fossefall og sukkerrørplantasjer. Bli gjerne med på en utflukt til hovedstaden Santo Domingo, Karibias eldste by, med kirker og palasser fra spanjolenes første tid i "den nye verden". 

Åtte reisermål i vintersesongen
For familier, par og alle andre som ønsker en behagelig (og rimelig!) alt-i-en-ferie, har vi flere tips.

  • I Punta Cana kan du kombinere luksuriøs all inclusive ved hvite strender med utflukter til hovedstaden Santo Domingo
  • Rio San Juan og Playa Dorada har hotell med mat, sport og underholdning inkludert.
  • Costa Dorada er et annet reisemål der all inclusive-hotellene ligger på rekke og rad.
  • Cabarete og Las Terrenas har shopping, restauranter og musikkbarer med karibiske rytmer. Her er det også billigere enn på de mer luksuriøse stedene i Karibia.  
  • Rolige Bayahibe på sydkysten ligger rett ved en nasjonalpark med små paradisøyer

Sommer og vinter
Du flyr med rutefly til enten Puerto Plata eller Punta Cana. Våre RIU-hotell i Punta Cana har restauranter, vannsporter og andre aktiviteter. Være om sommeren er like varmt, men med flere regnskurer. Les mer om været på Den dominikanske republikk

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: