Mystique Habana by Royalton

  • Havanna, Cuba

Om hotellet

  • WiFi

Elegant og stilfullt med sentral beliggenhet

På førsteklasses Mystique Habana by Royalton oser det av eleganse og gjennomtenkt design. Her bor du midt i Havana på et boutique-preget hotell og kan benytte deg av hotellets à la carte-restaurant og barservering på takterrassen.

Mystique Habana by Royalton har bra beliggenhet for deg som ønsker å utforske Havana. Den gamle bydelen La Habana Vieja og strandpromenaden Malecon er i gangavstand.

Nær Havannas severdigheter

I tillegg til restauranten på takterrassen, har hotellet en annen restaurant og en lobbybar. Etter en dag full av sightseeing i Havana, er det fint å slappe av på hotellets takterrasse med en forfriskende drikke.

  • Antall rom : 61

Kort om hotellet

Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 30 min

Gjennomsnittstemperatur i Havanna

Adresse og telefon

Adresse
Prado No. 163, esquina Colón, La Habana, Cuba
Telefon
+53 45 623503

Viktig informasjon

Antall rom
61
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene uten kostnad
Ja
WiFi i rommene/leilighetene uten kostnad
Ja
Støynivå
Til tider forstyrrende
Trafikk
Bytrafikk

Rommene

WiFi
Ja
Luftkondisjonering
Ja
Luftkondisjonering uten kostnad
Ja

Mat og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
À la carte-restauranter
2
Barer
2
Antall restauranter
2

Avslapping

Spa
Nei

Sport

Treningsrom
Nei

Tilgjengelighet

Bygninger
1
Heis
Ja

Vår service: Døgnet rundt via TUI-appen

  • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01

Service via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss døgnet rundt, når det passer deg. Via Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Vår service: TUI-guider på hotellet og TUI-appen døgnet rundt

  • Gjelder fra 2024-11-01 til 2025-05-01

Møt TUI-guidene på hotellet

Vårt internasjonale guideteam er på hotellet minst et par ganger i uken. Vi kan hjelpe deg med å bestille utflukter og leiebil, gi deg restauranttips og vise deg hvor du finner den beste shoppingen eller de fineste strendene. Vi hjelper selvfølgelig også med praktiske spørsmål som kan dukke opp, slik at du får en fin og avslappende ferie.

Service via TUI-appen døgnet rundt

TUI-appen er den enkleste måten å nå oss når det passer deg. Under Spør guidene i appen kan du sende meldinger på norsk og få raske svar, både før og under ferien din. Du kan også nå oss på telefon døgnet rundt for hastesaker.

Komme til hotellet

Flytid

Din flytid avhenger av hvilken flyløsning du velger. Total flytid er omtrent 15 timer. Tid estimert fra Oslo-Gardermoen inkludert mellomlanding.

Transfertid

Beregnet transfertid er omtrent 30 minutter fra Jose Marti International Airport (HAV). Når du bestiller reisen ser du hvilke transferalternativ som er tilgjengelige. Her kan du lesa mer om transfer »