Iberostar Parque Central

 • Havanna, Cuba

Om hotellet

 • 5*
  Offisiell klassifisering
 • WiFi

Bo sentralt med takterrasse og basseng

Iberostar Parque Central ligger i hjertet av Havanna. Her bor du med fantastisk beliggenhet rett ved Capitol og i gangavstand fra Havannas sjarmerende eldre bydel med restauranter, nasjonalmuseet og en rekke andre severdigheter i nærheten.

Hotellet består av to bygninger, en moderne og en eldre i kolonial stil. Rommene i den eldre delen er klassisk innredet mens de i den nye delen har et mer moderne interiør

To takterrasser med basseng

Ettersom hotellet ligger i to bygninger, har du ikke bare en, men to takterrasser å velge mellom. Herfra har du utsikt over hustakene og omgivelsene. Svøm noen runder i bassenget, slapp av i det integrerte boblebadet og slå deg ned på en solstol ved siden av en palme.

Mat og drikke

Hotellet har fire barer og fire restauranter. Den vakre lobbybaren med tropisk innredning i den eldre delen av hotellet er et åpenbart samlingspunkt og et godt sted å ta en pause på, etter en dag med mange inntrykk, før det er tid for middag. Kanskje du spiser i hovedrestauranten Mediterranean. En av hotellets fire barer er en bassengbar som ligger på en av takterrassene.

 • Antall rom : 427

Kort om hotellet

Utendørsbasseng
Ja
Sentrum/Shopping
200 m/200 m
Restaurant/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca. 30 min

Gjennomsnittstemperatur i Havanna

Adresse og telefon

Adresse
Neptuno, Entre Prado y Zulueta Havanna, 10100, Cuba
Telefon
+53 78 606627

Viktig informasjon

Dobbeltrom Colonial og rom med parkutsikt ligger i den eldre bygningen. Øvrige rom ligger i det nye bygget.

Resepsjon 24 timer
Ja
Offisiell klassifisering
*****
Bygget
1998 & 2010
Sist oppusset
2014 & 2017
Antall rom
427
Adapter er nødvendig
Ja
Parkering
Ja
WiFi
Ja
WiFi i fellesområdene mot kostnad
Ja
Trafikk
Lokaltrafikk

Rommene

Luftkondisjonering
Ja
Luftkondisjonering uten kostnad
Ja
Hårføner
Ja
Tv
Ja
Dusj/wc
Ja
Strykejern
Ja

Mat og drikke

Frokost er inkludert og halvpensjon kan bestilles som et tilvalg.

Bufférestauranter
1
Restaurant
Ja
Bar
Ja
À la carte-restauranter
3
Barer
4
Frokost
Buffé
Halvpensjon
Ja
Halvpensjon er frokost og middag
Ja

Avstand

Shopping
200 m
Sentrum
200 m

Basseng

Utendørsbasseng
Ja
Basseng
2
Basseng
Ja

Avslapping

Spa
Nei
Wellness-area
Ja
Massasje
Ja

Sport

Treningsrom
Nei
Treningsrom
Ja

Tilgjengelighet

Bygninger
2
Heis
Ja
Heis i alle bygningene
Ja

Vår service: Guider besøker hotellet + TUI-appen døgnet rundt

 • Gjelder fra 2023-11-01 til 2024-04-30
 • Gjelder fra 2024-05-01 til 2024-11-01

TUIs engelsktalende guideteam besøker hotellet minst et par ganger i uken. I tillegg kan du med vår digitale service, TUI-appen, kontakte guidene våre døgnet rundt, via mobilen. Last ned TUI-appen kostnadsfritt til din smarttelefon eller nettbrett.

Personlig service

TUIs engelsktalende guideteam besøker hotellet minst et par ganger i uken for å gi deg tips og svare på spørsmål. Hvilke dager og tider det skjer finner du i TUI-appen allerede før du reiser hjemmefra.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen er den enkleste måten å komme i kontakt med TUIs guider på, når det måtte passe deg. Under "spør guidene" i appen, og myTUI på tui.no, kan du sende beskjeder og få raskt svar, både før og i løpet av ferien din. Du trenger bare å laste ned TUI-appen og aktivere den med mobilnummeret og e-postadressen du oppga da du bestilte reisen, i tillegg til ditt bestillingsnummer. I appen finner du også aktuell informasjon om ditt fly, hotell, reisemål og transfer. Her kan du også bestille TUIs utflukter og aktiviteter.

Du kan nå TUI-guidene hver dag, døgnet rundt

 • "Spør guidene" finner du både i TUI-appen og under myTUI på tui.no.
 • Tjenesten er tilgjengelig med en gang du har bestilt reisen.
 • Før avreise svarer vi deg i løpet av et døgn, og når du er på ferie svarer vi så fort vi kan, vanligvis i løpet av 30 minutter.
 • Døgnet rundt kan du også, hvis det haster, nå guidene på telefon. Nummeret finner du i TUI-appen fra et døgn før du ankommer reisemålet. Har du ikke lastet ned TUI-appen får du nummeret på SMS før du reiser

Service på flyplassen

Har du bestilt busstransfer vil du i TUI-appen motta informasjon om bussens nummer og hvor den står parkert. I tillegg finnes TUIs engelsktalende guideteam på flyplassen. Har du bestilt taxitransfer møter sjåføren deg på flyplassen.

Komme til hotellet

Flytid

Din flytid avhenger av hvilken flyløsning du velger. Total flytid er omtrent 15 timer. Tid estimert fra Oslo-Gardermoen inkludert mellomlanding.

Transfertid

Beregnet transfertid er omtrent 30 minutter fra Jose Marti International Airport (HAV). Når du bestiller reisen ser du hvilke transferalternativ som er tilgjengelige. Her kan du lesa mer om transfer »

Avstand

Shopping
200 m
Sentrum
200 m