FERIE I SOMMER

JA til mer sommer! Det er fortsatt noen ledige plasser igjen, med opptil 30% rabatt i september/oktober. Det er også populært å reise utover høsten, enten i skolens høstferie eller på storbyferie til velkjente byer. Ønsker du noe mer eksotisk, kan du velge reisemål som ligger litt lenger unna, som Mauritius og Maldivene.

Velkommen til å bestille drømmeferien hos TUI!

Tilbud i sommer

Reisemål i Nord-Amerika, Asia & Afrika
Jamaica
Maldivene
Marokko
Mauritius
Mexico
Sri Lanka
Thailand
 
1440x695-montenegro-tui.jpg
Nyhet!

Montenegro

En ny favoritt for de solhungrige! Budva er det største badestedet med livlig kveldsliv, gammel bykjerne og nyrenoverte Blue Star-hotell. Nabobyen Becici har en mer avslappende stemning med en kilometerlang sandstrand. For en mer ekstrvagant ferie, ta turen til Porto Montenegro.

Les mer

*VILKÅR FOR BARN 1,-

- De rabatterte hotellene er markert med "Barn-spesial-pris" i vår online-bestilling/bestillingsdialog. Prisene gjelder for ett barn 2–11 år i ekstraseng som reiser sammen med voksne som betaler fullt for de ordinære sengene i rommet/leiligheten. Gjelder charterfly og kun nye bestillingeR. Begrenset antall. Prisen gjelder for 1- og 2 uker, for flere barnepriser i øvrige perioder se bestillingsdialongen. TUI tar forbehold om skrivefeil og prisendringer.

Varmeguiden se temperatur måned for måned
Tips

Varmeguiden

Trikset er å vite hvor du skal reise for å finne din favorittemperatur. Derfor har vi laget denne guiden, der du måned for måned kan se hvilke reisemål som passer din smak værmessig.
Sjekk ut TUIs varmeguide her