Gjør ferien komplett


Hva gjør din ferie komplett? Er du avhengig av sete ved vinduet på flyet? Vil du spise alle måltider på hotellet, eller ønsker du leiebil for å ha full frihet til å utforske reisemålet? Sørg for å bestille de tilleggene du ønsker, slik at alt du behøver å gjøre når du kommer frem er å nyte ferien!
 

Nyhet! TUI Shop

På reisemålet

  • Velg velkomstpakke, halvpensjon eller all inclusive i det du bestiller reisen. Om du allerede har bestillt en reise uten måltid, kan du ringe 08100 for å få det lagt til.

    Når flyet har landet, hadde det ikke vært utrolig behagelig å ha privat transport som står klar til å kjøre deg direkte til hotellet?

    Ikke ta med deg mer enn nødvendig på reisen! På alle TUI Family Life-hotell finnes barnesenger, barnevogner og mye annet du kan forhåndsbestille hjemmefra.

  • Steg for steg lærer barna å flyte på rygg, dykke på dypt vann og svømme på rygg og mage. Mange lærer seg det grunnleggende på en uke, og dere som har to uker gir vi svømmegaranti*

    Komfortabel velkomstpakke for alle som bor i leilighet og som ikke ønsker å gå ut å handle med en gang. Rett før du kommer fyller vi kjøleskapet med frokost, drikke, brød, kaffe og te.


Allerede bestillt ferie hos oss?
Logg inn på Min reise eller ring oss på 08100 for å bestille dine tillegg.

Min reise

* Eff. rente 31,1 %, 15.000 over 12 mnd. totalt 17.101,- TUI Card - et produkt fra DNB Bank ASA. Foretaksregisteret NO 984 851 006 MVA