Alanya

I Alanya bor du nær strendene, shopping, restauranter og utesteder. To kilometer lange strender ligger på hver sin side av en klippe med en middelalderfestning. Her finnes det mye å velge mellom hvis du reiser med barn, men også små hotell med fin beliggenhet.   Les mer

I Alanya bor du nær strendene, shopping, restauranter og utesteder. To kilometer lange strender ligger på hver sin side av en klippe med en middelalderfestning. Her finnes det mye å velge mellom hvis du reiser med barn, men også små hotell med fin beliggenhet.  

I havnen ligger middelaldertårnet "Det røde tårnet". Like ved ligger et mylder av restauranter, puber og klubber, og på hver sin side av havnen ligger de to sandstrendene Kleopatra og Keykubat.

Fargerike shoppingkvartaler
Mellom havnen og busstorget finner du basaren med blant annet vesker, sko og briller til fordelaktige priser. Håndmalt keramikk, ekte svamp, håndknyttede tepper, honning og orientalske kryddere er tyrkiske spesialiteter.

Hotell med aktiviteter
Like utenfor byen ligger TUI Family Life Pascha Bay med stort bassengområde, swim- up-rom og mye gjøre for alle aldre. Reiser du uten barn kan du velge mellom en rekke hotell midt i Alanya å velge mellom.

Utfluktstips

  • Båtturer
  • Dykking for nybegynnere
  • Fjellelven Dimcay
  • Hammam (tyrkisk bad)
  • Tuflukt til landsbygda – My Turkey

Reiser om våren og høsten
Du kan reise til Tyrkia både vår, sommer og utover høsten. Klimaet er varmt og solfylt om våren og mai og september er perfekte måneder å reise til denne delen av Tyrkia. Før og etter den virkelige høysesongen møter du en roligere side av Alanya, med alt du behøver men i en litt mindre skala. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: