Tri Trang Beach

Tri Trang Beach er ikke et reisemål i vanlig forstand, men en samling fine hotell der vårt populære Blue Star Phuket Marriot Resort & Spa er juvelen i kronen. Det er bare noen skritt til restauranter, treningslokale og bassenger og vil du ha mer liv og røre er det enkelt å reise inn til Patong. Les mer

Tri Trang Beach er ikke et reisemål i vanlig forstand, men en samling fine hotell der vårt populære Blue Star Phuket Marriot Resort & Spa er juvelen i kronen. Det er bare noen skritt til restauranter, treningslokale og bassenger og vil du ha mer liv og røre er det enkelt å reise inn til Patong.

Tri Trang Beach ligger på en skjermet odde innenfor Phukets vestligste odde, rett sør for Patongbukta. Her er det lett å glemme hverdagen og konsentrere seg om å nyte, ikke minst ettersom vi tilbyr ett av øyas beste bosteder.

Bamsedisco og løperunder
Blue Star Phuket Marriot Resort & Spa har store bassenger, restauranter, Bamses minidisco, treningstips for voksne og en spaavdeling. 

Snorkling ved fine strender
Rett ved hotellet ligger det en korallstrand med korallbunn. Tidevannet er merkbart her og det er vanskelig å bade når det er lavvann. Ved høyvann er stranden et perfekt utgangspunkt hvis du vil ta en snorkeltur i det krystallklare vannet. Det tar ca. 10 minutter å spasere til den litt større Tri Trang Beach.

Freedom Beach og Paradise Beach
Du kan også leie en longtailbåt og dra til de kjente strendene Freedom Beach og Paradise Beach som ligger like i nærheten. Begge byr på fantastiske bademuligheter og snorkling samt et landskap som er som hentet fra et postkort.

Shopping i Patong
Det er bare noen kilometer til Patong med shopping, fornøyelser og folkeliv. Der finner du et nærmest ubegrenset utvalg av mote- og suvenirbutikker, restauranter, barer og kveldsfornøyelser. Det er ikke dyrt med taxi og det går kostnadsfri buss fra Blue Star noen ganger om dagen.

Dykking og golf
Benytt anledningen til å ta et dykkerkurs i ferien, sportsdykkerkurs kan bestilles hjemmefra. Phuket har flere golfbaner, starttider bestilles på stedet.

Utfluktstips

  • Båtutflukt til Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-øyene
  • Dykking og snorkling for nybegynnere og erfarne
  • Jungeltrekking med kano 
  • Sykling på Koh Yao Noi

Bestill utflukter hjemmefra så er du sikret plass. 

 

 

 

Skjul