Kata Noi Beach

Kata Noi Beach er en av øyas fineste strender med lys finkornet sand. Stranden er sjelden overbefolket og det er ofte trygt å bade også i de periodene bølger og undervannsstrømmer gir badeforbud på andre strender. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det. Les mer

Kata Noi Beach er en av øyas fineste strender med lys finkornet sand. Stranden er sjelden overbefolket og det er ofte trygt å bade også i de periodene bølger og undervannsstrømmer gir badeforbud på andre strender. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det.

Kata Noi ligger på Phukets vestkyst, like sør for den større og livligere Kata Beach. Du kan slappe av og nyte freden samtidig som du tar deg inn til folkemylderet i naboreisemålet når du ønsker det.

Luksuriøst på stranden
Eksklusive Kata Thani Phuket Beach Resort ligger rett ved den fine stranden. Hotellet har tre ulike deler der alt er delikat designet i hver minste detalj. På hotellområdet finnes det flere store bassengområder, aromaterapisenter, treningsrom, massasje og tennisbane. 

Lett å slappe av
Ved Kata Noi-stranden er stemningen rolig, men det finnes noen få restauranter og strandserveringer, spesielt ved den sørlige delen av stranden. Derimot finnes ikke noe utbredt fornøyelses- eller shoppingliv her. 

Nær større strender
Du tar deg enkelt og billig med tuk-tuk til naboreisemålene Kata Beach eller Karon Beach der du har mye å velge mellom både når det gjelder restauranter og shopping.

Paradisstrender, regnskog og golf
Her på Phuket finner du et bredt utvalg av utflukts- og aktivitetsmuligheter. Du kan leie en longtailbåt og dra ut til strender og øyer, vandre i regnskogen, dykke, spille golf eller velge og vrake blant et enormt shoppingtilbud.

Utfluktstips

  • Båtutflukt til Phi Phi-øyene
  • Kanopadling blant grotter og laguner

To netter i Bangkok
Du flyr med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og fortsetter til Phuket med Thais innenriksfly (ca. 1 time). Du kan uten ekstra kostnad bytte ut de to siste overnattingene på Phuket mot to netter i Bangkok og få oppleve byens mylder og severdigheter.

Regnskurer, solskinn og lavere priser
Flere og flere velger å reise til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte, tropiske regnskurer er noe større om sommeren så skinner solen stort sett hele tiden og det er like varmt og deilig hele året. Dessuten er tempoet litt roligere og prisene lavere enn i høysesongen.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: