Kata Beach

Kata Beach er blant Phukets fineste og mest barnevennlige strender. Selv om tempoet er rolig er restaurantutvalget stort og blant hotellene finner du familievennlige bosteder og hotell i i sentrum. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det. Les mer

Kata Beach er blant Phukets fineste og mest barnevennlige strender. Selv om tempoet er rolig er restaurantutvalget stort og blant hotellene finner du familievennlige bosteder og hotell i i sentrum. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det.

Vannet er klart og den kritthvite stranden er langgrunn. For å variere badelivet ved Kata Beach, kan du krydre ferien med opplevelser. Du kan blant annet leie en longtailbåt og dra ut til andre strender og øyer, vandre i regnskogen, dykke i det turkise vannet, spille golf eller gå på spa.

Restauranter og shopping
Kata er oppdelt i to ulike sentrum, begge har mye å velge mellom når det gjelder markedsgater, småbutikker, barer og – ikke minst – restauranter der du kan utforske det thailandske kjøkken med smaker som sitrongress, koriander, mynte og kokosmelk.

Hotell for familier og par
Uansett om du reiser med barn, hele slekten, partneren eller vennegjengen så har vi hotell som passer. Du kan velge mellom store resorthotell, sjarmerende litt mindre hotell og leilighetshotell der også større familier får plass. 

Utfluktstips

  • Båtutflukt til Phi Phi-øyene
  • Kanopadling blant grotter og laguner

To netter i Bangkok
Du flyr med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og fortsetter til Phuket med Thais innenriksfly (ca. 1 time). Derfra reiser du med bussen til Ao Nang hvis du har bestilt dette. Du kan uten ekstra kostnad bytte ut de to siste overnattingene i Ao Nang mot to netter i Bangkok og få oppleve byens mylder og severdigheter.

Regnskurer, solskinn og lavere priser
Flere og flere velger å reise til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte, tropiske regnskurer er noe større om sommeren så skinner solen stort sett hele tiden og det er like varmt og deilig hele året. Dessuten er tempoet litt roligere og prisene lavere enn i høysesongen.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: