Karon Beach

Karon Beach på vestkysten av Phuket er øyas største og mest allsidige reisemål, og nå kan du reise hit om sommeren også. Velg mellom hoteller i ulike kategorier fra Familiefunn til De Luxe. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det. Les mer

Karon Beach på vestkysten av Phuket er øyas største og mest allsidige reisemål, og nå kan du reise hit om sommeren også. Velg mellom hoteller i ulike kategorier fra Familiefunn til De Luxe. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det.

Stranden er både bred og langstrakt og består av hvit korallsand. Den er derimot ikke langgrunn, noe som gjør at det om sommeren nesten alltid er badeforbud pga. undervannsstrømmer. Her må du regne med å bade i hotellbassenget eller dra på utflukter til andre steder.

Mange restauranter i sentrum
I sentrum av Karon finnes det mange restauranter, barer, skreddere og butikker. Her kan du gå rundt i timevis blant kveldsåpne markedsboder. Vil du utforske omgivelsene kan du leie en longtailbåt og reise ut til andre strender og øyer, vandre i regnskogen, dykke i turkist vann, spille golf og gå på spa.

Noen av øyas beste hotell
TUI mange bra bosteder i Karon. Flere av hotellene er førsteklasses resorthotell med store bassengområder, eget spa og mange fasiliteter. Vi har også familiehotell til priser som gjør at du får ekstra mye til overs av feriebudsjettet. Vil du ha fin beliggenhet nær både shopping og restauranter finnes det mange hotell å velge mellom. 

Utfluktstips
Bli med på noen av våre spennende utflukter, blant annet:

  • Båtutflukt til Phi Phi-øyene
  • Kanopadling blant grotter og laguner

To netter i Bangkok
Du flyr med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og fortsetter til Phuket med Thais innenriksfly (ca. 1 time). Derfra reiser du med bussen til Ao Nang hvis du har bestilt dette. Du kan uten ekstra kostnad bytte ut de to siste overnattingene i Ao Nang mot to netter i Bangkok og få oppleve byens mylder og severdigheter.

Regnskurer, solskinn og lavere priser
Flere og flere velger å reise til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte, tropiske regnskurer er noe større om sommeren så skinner solen stort sett hele tiden og det er like varmt og deilig hele året. Dessuten er tempoet litt roligere og prisene lavere enn i høysesongen.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: