Karon Beach

Karon Beach på vestkysten av Phuket passer for deg som vil bo nær strender, restaurantliv og vannaktiviteter. Blant våre hoteller finner du kategorier som Familiefunn, Lite & familiært, Nær det meste, Billig & bra og De Luxe. Les mer

Karon Beach på vestkysten av Phuket passer for deg som vil bo nær strender, restaurantliv og vannaktiviteter. Blant våre hoteller finner du kategorier som Familiefunn, Lite & familiært, Nær det meste, Billig & bra og De Luxe.

Karonstranden er både bred og langstrakt, og føles derfor ikke overbefolket. Den består av hvit korallsand, men er ikke særlig langgrunn. Her kan du koble av under en parasoll med ferieboken. Du trenger ikke å gå langt for å finne serveringssteder på stranden som selger kalde drikker og gode småretter.

Mange restauranter i sentrum
I sentrum av Karon finnes det mange restauranter, barer og butikker. Om kveldene kan du utforske thaikjøkkenets delikatesser, og vil du fortsette med shopping kan du gå rundt i timevis blant markedsboder og butikker.

Hotelltips

  • Front Village i kategorien Nær det meste, passer for voksne som reiser uten barn
  • The Access Pool Resort & Spa med bassengkanaler fra rommene til de store bassengene
  • 5-stjerners Centara Grand Beach Resort i kategorien De Luxe

Mer shopping i Patong
Fra Karon Beach kommer du deg lett til andre strender med en tuk-tuk, og seks kilometer unna ligger Patong med et mer omfattende fornøyelsesliv. Shoppingsenteret Jungceylon har mer enn 200 butikker med alt fra merkeklær til håndverk og elektronikk.

Utfluktstips

  • Båtutflukt til Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-øyene
  • Dykking og snorkling for både nybegynnere og proffe
  • Jungeltrekking med kano 
  • Sykling på Koh Yao Noi
Skjul