Kamala

Vakre og fredelige Kamala Beach ligger omgitt av palmekledde odder på vestkysten av Phuket. Perfekt for deg som vil bo i en rolig atmosfære og samtidig i nærheten av Phukets store utvalg av shopping, fornøyelser, aktiviteter. Du flyr med Thai Airways via Bangkok og kan, hvis du vil, avslutte reisen med to netter der. Les mer

Vakre og fredelige Kamala Beach ligger omgitt av palmekledde odder på vestkysten av Phuket. Perfekt for deg som vil bo i en rolig atmosfære og samtidig i nærheten av Phukets store utvalg av shopping, fornøyelser, aktiviteter. Du flyr med Thai Airways via Bangkok og kan, hvis du vil, avslutte reisen med to netter der.

Langs den bueformede stranden som strekker seg flere kilometer langs kysten ligger det noen koselige restauranter, butikker og skreddere, men utvalget er begrenset.

Bøger og understrømmer
Om sommeren kan det være badeforbud ved flere av øyas strender pga. bølger og undervannsstrømmer. Stranden er fin til å gå tur, men du må regne med å bade i bassenget. Du kan også dra på utflukt til de andre strendene på øya.

Lekker design og uslåelig havutsikt
Hotell Cape Sienna i kategorien Unike hotell passer for voksne som reiser uten barn og vil bo bra. Hotellet ligger på en klippe med en flott utsikt over det turkise havet. Bassengområdet, restauranten og mange andre fasiliteter ligger på terrasser høyt over havet og helsesenteret tilbyr thaimassasje og skjønnhetsbehandlinger under åpen himmel.

Nær Patong 
Hvis du vil ha litt avveksling fra det rolige livet på Kamala Beach, tar det bare ti minutter å kjøre til Patong med et stort restaurantutvalg, nattmarkeder og shoppingsenteret Jungceylon med flere hundre butikker. Her finner du alt fra merkeklær til håndverk og elektronikk. 

Andre utfluktstips
Bli med på noen av våre spennende utflukter, blant annet:

  • Båtutflukt til Phi Phi-øyene
  • Weekendmarked i Phuket Town
  • Kanopadling blant grotter og laguner

To netter i Bangkok
Du flyr med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og fortsetter til Phuket med Thais innenriksfly (ca. 1 time). Derfra reiser du med bussen til Ao Nang hvis du har bestilt dette. Du kan uten ekstra kostnad bytte ut de to siste overnattingene i Ao Nang mot to netter i Bangkok og få oppleve byens mylder og severdigheter.

Regnskurer, solskinn og lavere priser
Flere og flere velger å reise til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte, tropiske regnskurer er noe større om sommeren så skinner solen stort sett hele tiden og det er like varmt og deilig hele året. Dessuten er tempoet litt roligere og prisene lavere enn i høysesongen.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: