Bangtao Beach

Den seks kilometer lange Bangtao Beach er en av Phukets lengste strender. Med den hvite, myke korallsanden er den rene drømmen for deg som vil ha en rolig ferie. Les mer om våre prisgunstige hotell for familier.  Les mer

Den seks kilometer lange Bangtao Beach er en av Phukets lengste strender. Med den hvite, myke korallsanden er den rene drømmen for deg som vil ha en rolig ferie. Les mer om våre prisgunstige hotell for familier. 

Det populære Arinara Bangtao Beach (tidligere Dalar) ligger ved Bangtao Beach, et prisgunstig alternativ med et fint bassengområde og trenings- og massasjemuligheter. Halvpensjon kan bestilles.

Fredelige Bangtao Beach
Du kan slappe av i fredelige og vakre omgivelser blant vaiende kokospalmer og små strandserveringer på Bangtao Beach.

Bølger og strømmer
Om sommeren kan bølger og undervannsstrømmer føre til badeforbud ved flere av øyas strender. Du må derfor regne med at stranden egner seg best til spaserturer og at du bruker bassenget når du vil bade. Du kan også bli med utflukter til noen av de andre strendene på øya. 

Fornøyelser og shopping
Vil du har mer restauranter og shopping tar du deg enkelt til Phuket Town eller til Patong. Det tar mindre enn en halv time med taxi til Phuket Town der du finner shoppingsenteret Central Festival. I Patong finner du shoppingsenteret Jungceylon med et hundretalls butikker og restauranter. Lokale markeder finnes begge steder. 
 
Spill golf
Bor du ved Bangtao Beach og vil spille golf er 18-hulls banen i Laguna nærmest, men på Phuket finnes det flere baner å velge mellom. Golf bestilles på stedet. 
 
Utfluktstips
  • Båtutflukt til Phi Phi-øyene
  • Helgemarked i Phuket Town
  • Kanopadling blant grotter og laguner
To netter i Bangkok
Du flyr med Thai Airways til Bangkok og fortsetter til Phuket med innenriksfly (ca. 1 tim). Du kan også oppleve Bangkoks myldrende folkeliv og severdigheter ettersom du uten kostnad kan bytte ut de to siste overnattingene på Phuket mot to netter i Bangkok. 

Regnskurer, solskinn og lavere prisnivå
Flere og flere velger å reise til Thailand om sommeren. For selv og risikoen for tropisk regn er noe større i sommerhalvåret skinner som regel solen og det er like varmt og deilig hele året. I tillegg er tempoet litt roligere og prisnivåene lavere enn i høysesongen.
Skjul

Finn hotellet som passer for deg: