Hua Hin

Hua Hin lokker med en lang sandstrand, flere golfbaner, shopping og restauranter. Stedet ligger ved Thailandbukta sør for Bangkok og er blitt et andre hjem for mange skandinavere som har skaffet seg feriehus i området. Blant hotellene våre finner du alt fra 5-stjerners resorter til kategoriene Billig & bra og Nær det meste.  Les mer

Hua Hin lokker med en lang sandstrand, flere golfbaner, shopping og restauranter. Stedet ligger ved Thailandbukta sør for Bangkok og er blitt et andre hjem for mange skandinavere som har skaffet seg feriehus i området. Blant hotellene våre finner du alt fra 5-stjerners resorter til kategoriene Billig & bra og Nær det meste. 

Samtidig som Hua Hin er et populært badested bor du nær den thailandske hverdagen. Tempelet med orangekledde munker ligger midt i byen og i havnen kommer fiskerne inn hver morgen med sin fangst fra Thailandbukta.

Nattmarkeder og skreddere
Hver kveld forvandles en gågate i sentrum til et fargerikt asiatisk nattmarked der du kan kjøpe alt fra dvd-filmer til blekksprut, pomelofrukter og eksotisk hurtigmat fra wokgryter. For shoppinglystne finnes det også merkebutikker og skreddere. 

Mange restauranter
Det finnes minst 50 restauranter å velge mellom – et par franske og italienske, men de fleste med thailandsk kjøkken. Noen av de beste ligger på brygger ved stranden ved fiskerhavnen

Et kongelig badested
Landets kongepar har sommerpalasset sitt her. 

Anbefalte hotell

Utfluktstips
Med engelsktalende guide tilbyr vi blant annet: 

  • Regnskogvandring i nasjonalparken Sam Roi Yod. 
  • Bangkok med byrundtur og tid til shopping
  • Det kongelige palasset i Petchaburi
  • 1- og 2-dagers utflukter til broen over Kwai, der vi på veien besøker det flytende markedet og i 2-dagersvarianten også overnatter ved elvebredden. 

Fine golfbaner
Hvis du liker å spille golf finnes det flere fine baner i og rundt Hua Hin. Royal Hua Hin, Black Mountain, Lake View, Spriengfield og Mejesic Creek er bare noen eksempler. Mer informasjon får du på stedet.

Kombiner med Bangkok
Reiselengden er  2 uker og du flyr med Thai Airways rutefly til Bangkok på drøye 10 timer. Vil du oppleve Bangkok kan du uten ekstra kostnad bytte de to første eller to siste overnattingene i Hua Hin mot to netter i Bangkok. 

Skjul