Thailand

Stadig flere oppdager hvor bra det er å reise til Thailand om sommeren. Det er litt større risiko for regnskurer, men det er like varmt og deilig. Tempoet er roligere og prisnivået lavere. Velg mellom reisemål på Phuket, Krabikysten og i Khao Lak. Et tips er å tilbringe de to siste nettene i Bangkok.  Les mer

Stadig flere oppdager hvor bra det er å reise til Thailand om sommeren. Det er litt større risiko for regnskurer, men det er like varmt og deilig. Tempoet er roligere og prisnivået lavere. Velg mellom reisemål på Phuket, Krabikysten og i Khao Lak. Et tips er å tilbringe de to siste nettene i Bangkok. 

Om sommeren tilbyr vi flere ulike reisemål i Thailand. Klikk videre og les mer om:

  • Phuket, Karon Beach, Kata Beach og flere andre reisemål med restauranter, barer og shoppingområder
  • Krabikysten: Ao Nang og Klong Muang Beach der du kan dra på utflukt med longtailbåt til små øyer
  • Khao Lak med langgrunne strender, regnskog og hotell med store bassengområder

Hotell for alle
Du kan velge mellom hotell i kategorier fra Billig & bra til 5-stjerners De Luxe, Nær det meste eller Fred & ro. Hvis du reiser med hele familien kan du ta en ekstra titt på Familiefunn der du får ekstra mye for pengene. Reiser du uten barn anbefaler vi Voksne & venner. 

To netter i Bangkok
Du flyr med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og videre til Phuket med innenriksfly. Vil du ha et par dager i Bangkok kan du uten ekstra kostnad bytte ut de to siste overnattingene på Phuket. Krabikysten eller i Khao Lak mot to netter i Bangkok og oppleve litt shopping på MBK, en båttur på elven for å se Grand Palace eller matmarkedet. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: