Ao Nang – Krabi

Ao Nang er selve hjertet i Krabiprovinsen på fastlandet øst for øya Phuket. Den lange strandgaten er et fargerikt mylder av butikker, skreddere, thairestauranter og markedsboder og du tar deg lett ut til fine strender på øyene i nærheten med longtailbåt. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det. Les mer

Ao Nang er selve hjertet i Krabiprovinsen på fastlandet øst for øya Phuket. Den lange strandgaten er et fargerikt mylder av butikker, skreddere, thairestauranter og markedsboder og du tar deg lett ut til fine strender på øyene i nærheten med longtailbåt. Du flyr med Thai via Bangkok og kan avslutte reisen med to netter i Bangkok hvis du ønsker det.

I Ao Nangs langstrakte bukt ligger sandstranden som er knutepunkt for trafikken med de vakre longtailbåtene som ligger trukket opp i sanden. Selv om det om sommeren iblant er badeforbud på grunn av undervannsstrømmer i selve Ao Nang, så er det alltid like fint å bade og snorkle ved øyene utenfor.

Longtailbåt til paradisstrender

De virkelige paradisstrendene ligger nemlig en kort båtreise unna. For noen få thailandske baht kommer du til Ao Phra Nang som er kåret til verdens fineste strand av Sunday Times. Du får samme følelse av å befinne deg i en tropisk drøm hvis du reiser til Koh Kai (Chicken Island) eller Railay.

Et paradis for snorkling og jungelutflukter

Området egner seg også ypperlig til dykking og snorkling. To av de meste kjente dykkestedene er Anemone Reef og Shark Point. Det går også båter direkte fra Ao Nang til Phi Phi-øyene. Vil du oppleve regnskogen kan du både vandre og padle i jungelen.

To netter i Bangkok
Du flyr med Thai Airways komfortable rutefly til Bangkok og fortsetter til Phuket med Thais innenriksfly (ca. 1 time). Derfra reiser du med bussen til Ao Nang hvis du har bestilt dette. Du kan uten ekstra kostnad bytte ut de to siste overnattingene i Ao Nang mot to netter i Bangkok og få oppleve byens mylder og severdigheter.

Regnskurer, solskinn og lavere priser
Flere og flere velger å reise til Thailand om sommeren. For selv om risikoen for korte, tropiske regnskurer er noe større om sommeren så skinner solen stort sett hele tiden og det er like varmt og deilig hele året. Dessuten er tempoet litt roligere og prisene lavere enn i høysesongen.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: