London

London er en storby som mange har forelsket seg i. En by som aldri sover og som du kan besøke igjen og igjen uten å bli lei. Les mer

London er en storby som mange har forelsket seg i. En by som aldri sover og som du kan besøke igjen og igjen uten å bli lei.

Et storby med puls og et enormt utvalg av shopping og severdigheter, parker, rolige bakgater, sjarmerende kafeer og spesielle markeder.

Den beste måten å komme seg rundt i London er til fots, da blir du godt kjent i de forskjellige delene av byen. Hvis du må hvile føttene er det bare å bli med en av byens mange dobbeltdekkere et par holdeplasser - hvis du kjøper et Oyster Card blir det både enkelt og billig. Kortet kan også brukes på London Underground som er en veldig enkel måte å forflytte seg på.

Markeder og shopping
Camden Market i nord og Portobello Road ved Notting Hill er markeder med en blanding av nytt og vintage. Mer eksklusiv shopping finner du bl.a. i New Bond Street som har et stort utvalg merkebutikker.

Over alt finner du små gater og torg som er verdt et besøk. På lørdager er det matmarked ved Duke of York Square, her finner du også Saatchi Gallery med moderne kunst. Leadenhall Market   ligger i en vakker viktoriansk bygning i City og er kjent fra Harry Potter filmene.

London from above
Hvis du vil se London fra oven er det flere alternativ. Du kan gå opp i tårnet på St. Pauls Cathedral eller bestille bord og spise middag på Oxo Tower. I London Eye får du en fantastisk utsikt over London. Tips: Det er billigere å bestille billetter på nettet, og du slipper unna litt av køen.

Du må forhåndsbestille billetter hvis du skal opp i den grønne takterrassen Sky Garden eller toppetasjen på skyskraperen The Shard.

 

 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: