Hikkaduwa

I Sri Lankas livligste badeby – Hikkaduwa – er alt sentrert rundt den fine stranden. På dagtid vrimler det av soltilbedere og surfere, om kvelden kan du danse under stjernehimmelen. Alt innen behagelig rekkevidde fra våre hotell.  Les mer

I Sri Lankas livligste badeby – Hikkaduwa – er alt sentrert rundt den fine stranden. På dagtid vrimler det av soltilbedere og surfere, om kvelden kan du danse under stjernehimmelen. Alt innen behagelig rekkevidde fra våre hotell. 

I Hikkaduwa får du følelsen av å være i sentrum. Badebyen, som ligger nær hovedveien mellom Colombo og Galle, er et fargerikt mylder av dykkesenter, småbutikker, håndverkateliéer, strandbarer, restauranter og pop up-klubber på stranden. 

Dykking og snorkling
Takket være de fine korallrevene i nærheten er Hikkaduwa blitt et populært sentrum for surfekulturen. Benytt anledningen til å ta et dykkerkurs, eller lei snorkleutstyr og ta en tur på egen hånd. Vil du se mer av livet under vann kan du prøve glassbunnbåten. I nærheten ligger det også en innsjø med et rikt fugleliv der du kan padle kano i solnedgangen. 

Se mer av Sri Lanka
Nysgjerrig på å se mer av landet? Lei en bil med sjåfør eller bli med på noen av utfluktene våre. Dra opp i de glitrende åsene der den berømte ceylonteen dyrkes, eller ta turen til hovedstaden Colombo, med en blanding av kolonihus, shoppingsentre, basarområder og gallerier. En annen populær severdighet er Tannens tempel i Kandy, der en av buddhismens viktigste relikvier, Buddhas ene kinntann, oppbevares innkapslet i gull. Det finnes selvfølgelig også mye å se i nærheten. Det tar ca. 1 time å kjøre til kulturbyen Galle som er kjent for sin nederlandske festning og den travle fiskehavnen. 

Folkeliv og myldrende markeder
Sri Lankas fargerike kultur er en opplevelse i seg selv. Gatemarkeder med et mylder av sykler, grønnsaksboder og matdufter. Vennlig smilende mennesker kledd i klær med batikkmønster. Stolpefiskere som fanger sardiner i det langgrunne vannet. Uansett hvor du befinner deg, kommer du nær det lankesiske hverdagslivet – og kanskje det nettopp er det som blir ditt sterkeste ferieminne fra Sri Lanka. 

Utfluktstips

  • Safari i Yala nasjonalpark
  • Heldag i Colombo med templer og markeder
  • Hvalsafari

Bestiller du utfluktene hjemmefra er du sikret plass. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: