Playa de Fañabe

Playa de Fañabe er sydkystens mest gjennomførte og sofistikerte reisemål i i stil og utvalg. Her finner du trendy designbutikker og noen av øyas beste restauranter og fine hoteller. Det er flere fine golfbaner innen rekkevidde.  Les mer

Playa de Fañabe er sydkystens mest gjennomførte og sofistikerte reisemål i i stil og utvalg. Her finner du trendy designbutikker og noen av øyas beste restauranter og fine hoteller. Det er flere fine golfbaner innen rekkevidde. 

Playa de Fañabe, Playa de las Américas og Los Cristianos er i dag en sammenhengende helhet som strekker seg mange kilometer langs øyas beste og mest solsikre strender, men det er likevel forskjell på de tre stedene og det er nødvendig å skille dem som tre ulike reisemål.

Fine strender og en lang strandpromenade
Playa de Fañabe har fine strender med solstoler, vannaktiviteter og spisesteder. Går du sørover langs strandpromenaden kommer du til småbåthavnen Puerto Colón med kaféer og restauranter. Føler du for en lengre tur kan du fortsette hele veien til naboreisemålene Playa de las Américas og Los Cristianos.

Spill golf på Tenerife
Playa de Fañabe er perfekt for deg som vil ha en golfferie. Det tar bare 10 min med bil til Golf Costa Adeje. Her ligger det en golfbane med 27 hull og utsikt over Atlanterhavet og naboøya La Gomera. 

Utfluktstips

  • Øyrundturen Tenerifes hemmeligheter
  • Vulkanen Teide og lavasletten Las Cañadas
  • Delfinsafari, ubåtturer og besøk på naboøya La Gomera

Utfluktene er med engelsktalende guider og bestilles på stedet. 

Leiebil
Med leiebil er du fri til å utforske Tenerife på egen hånd. Alt fra fjellandsbyer til vandringsstier, golfbaner, badeland og storbyen Santa Cruz ligger innen rekkevidde.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: