Los Gigantes

Los Gigantes er et middels stort feriested med flere strender og et stort utvalg i shopping, og restauranter. Her har man klart å beholde den trivelige småbyatmosfæren og den scorer høyt blant alle som setter pris på trivselsfaktoren. Blant hotellene finnes et Blue Star med aktiviteter for alle aldre og et TUI Sensimar for voksne som reiser uten barn. Les mer

Los Gigantes er et middels stort feriested med flere strender og et stort utvalg i shopping, og restauranter. Her har man klart å beholde den trivelige småbyatmosfæren og den scorer høyt blant alle som setter pris på trivselsfaktoren. Blant hotellene finnes et Blue Star med aktiviteter for alle aldre og et TUI Sensimar for voksne som reiser uten barn.

Los Gigantes ligger vendt mot solnedgangen på Tenerifes vestkyst og er øyas mest solsikre reisemål. Hvite fasader, palmer og vakre blomsterbed rammer inn utsikten mot Altanteren. Det er de 600 meter høye klippene som har gitt stedet navn, Los Gigantes, "kjempene".

Flere bydeler
Småbyfølelsen får du i det opprinnelige Los Gigantes med småbåthavn, torg, kirke og trange gater. Litt lenger sør ligger Puerto Santiago med roligere puls og mange hoteller og restauranter. Bebyggelsen fortsetter ned til Playa de la Arena med sin strand av svart lavasand.

Utfluktstips

  • Dyreparken Loro Parque med spekkhuggere, delfiner, papegøyer og pingviner
  • Badelandet Siam Park med mange vannsklier, bølgemaskin og en thailandsk landsby
  • Øyrundturen Tenerifes hemmeligheter
  • Vulkanen Teide og lavasletten Las Cañadas
  • Delfinsafari, ubåtturer og besøk på naboøya La Gomera

Bestill utflukter hjemmefra så er du sikret plass.

Nær Teide og nordkysten
Los Gigantes er et bra utgangspunkt for deg som vil se mer av Tenerife. Det er bare et par mil på svingete fjellveier til nasjonalparken rundt vulkanen Teide. Drar du i motsatt retning kommer du til Icod de los Vinos med et kjempestort, eldgammelt drageblodstre, videre til den sjarmerende småbyen Garachico og den fargerike havnebyen Puerto de la Cruz nedenfor Orotavadalens bananplantasjer.

Leiebil
Med leiebil er du fri til å utforske Tenerife på egen hånd. Alt fra fjellandsbyer til vandringsstier, golfbaner, badeland og storbyen Santa Cruz ligger innen rekkevidde. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: