Tenerife

Reiser du til Tenerife så blir feriens muligheter nesten uendelige. Når du ikke vil ligge på stranden kan du shoppe, dra på nattklubb, gå på spa, tilbringe en hel dag i badelandet Siam Park, dra på naturutflukter og spise tapas eller skalldyrpaella.   Les mer

Reiser du til Tenerife så blir feriens muligheter nesten uendelige. Når du ikke vil ligge på stranden kan du shoppe, dra på nattklubb, gå på spa, tilbringe en hel dag i badelandet Siam Park, dra på naturutflukter og spise tapas eller skalldyrpaella.  

Mange ulike klimasoner
Tenerife er den kanariske skjærgårdens største øy, med variert natur og spennende utfluktsmuligheter. På den solsikre sydsiden blomstrer kaktuser i halvørkenen, mens nordkysten er frodig med vin-, banan- og tomatplantasjer. På midten reiser vulkanen Teide seg 3718 moh., omgitt av lavasletter og svale pinjeskoger. 

Se og gjør på Tenerife
Naturligvis har vi utflukter til Teide. Du kan også bestille delfinsafari, øyrundtur, båtturer og billetter til dyreparken Loro Parque eller det gigantiske badelandet Siam Park i thailandsk stil. I sommersesongen er det utflukter med engelsktalende guide som du bestiller på stedet. 

Reis til Tenerife om sommeren
Våre reiser til Tenerife går med rutefly i sommersesongen. Vi har ingen guider på reisemålet, men du du kan kontakte vårt online-center via telefon, e-post eller SMS – både før og under reisen. Vil du ikke ta deg til hotellet på egen hånd kan du forhåndsbestille taxitransfer. 

Velg et reisemål
Under lenkene kan du lese mer om Tenerifes strender, fornøyelser og beste hotell. 

  • Playa Parias – rolig strandreisemål med Riu-hotell for familien
  • Playa de las Americas – øyas største og mest allsidige reisemål
  • Playa de Fañabe – elegant nabosted til Playa de las Americas
  • Los Gigantes – populært reisemål på vestkysten med TUI Sensimar for voksne
  • Los Cristianos – trivelig sted med småbyfølelse ved Playa de las Americas
  • Puerto de la Cruz – sjarmerende by på nordkysten med bra restauranter
Skjul

Finn hotellet som passer for deg: