Playa de Palma

Stranden og beliggenheten er Playa de Palmas to største fordeler. Du bor ved en av Mallorcas fineste strender og bare en kort kjøretur inn til storbyen Palma. Våre hotell gir deg mye for pengene.  Les mer

Stranden og beliggenheten er Playa de Palmas to største fordeler. Du bor ved en av Mallorcas fineste strender og bare en kort kjøretur inn til storbyen Palma. Våre hotell gir deg mye for pengene. 

Den livlige metropolen Palma de Mallorca ligger bare ca. 10 km unna med et fargerikt utvalg av alt fra museer og barokkpalasser til shopping, tapasbarer og kveldsfornøyelser. Gode bussforbindelser både på dag- og kveldstid, en taxi koster heller ikke all verden.

Vannsport og trendy barer
Du kan også benytte deg av det store ferietilbudet i Playa de Palma. Du kan enkelt forflytte deg mellom shoppingsteder, vannaktiviteter og andre tilbud med det lille turisttoget som går i skytteltrafikk langs den lange strandpromenaden. 

Utfluktstips

  • Vingårdstur med smaksprøver
  • Den idylliske fjellandsbyen Valldemossa og Appelsindalen
  • Katamarantur med sol, bad og god mat

Bestiller du utfluktene hjemmefra er du sikret plass. 

To ferier i en
Vil du få mest mulig ut av ferien kan du velge et reisemål den første uken og et annet den andre uken. Velg mellom fler enn 15 reisemål over hele Mallorca. 

Oppdag Mallorca med leiebil
Vil du oppdage dine egne favorittplasser på Mallorca? Bestill en leiebil og kjør rundt blant badebukter, vingårder og små fjellandsbyer. Du kan forhåndsbestille leiebil gjennom oss.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: