Playa de Palma

Stranden og beliggenheten er Playa de Palmas to største fordeler. Du bor ved en av Mallorcas fineste strender og bare en kort kjøretur inn til storbyen Palma. Våre hotell gir deg mye for pengene.  Les mer

Stranden og beliggenheten er Playa de Palmas to største fordeler. Du bor ved en av Mallorcas fineste strender og bare en kort kjøretur inn til storbyen Palma. Våre hotell gir deg mye for pengene. 

Den livlige metropolen Palma de Mallorca ligger bare ca. 10 km unna med et fargerikt utvalg av alt fra museer og barokkpalasser til shopping, tapasbarer og kveldsfornøyelser. Gode bussforbindelser både på dag- og kveldstid, en taxi koster heller ikke all verden.

Vannsport og trendy barer
Playa de Palma er en rendyrket badeby proppfull av shoppingsteder, vannsport, restauranter og originale barer. Den lange strandpromenaden strekker seg gjennom hele Playa de Palma med massevis av kaféer, puber og isbarer. I høysesongen juli–august er Playa de Palma ett favorittsted for ungdom fra hele Europa og det er ganske heftig uteliv. Kommer du hit andre tider på året er tempoet betydelig roligere og utvalget kan være litt mindre. 

Oppdag Mallorca med leiebil
Vil du oppdage dine egne favorittplasser på Mallorca? Bestill en leiebil og kjør rundt blant badebukter, vingårder og små fjellandsbyer. Du kan forhåndsbestille leiebil gjennom oss.

Utfluktstips

  • Vingårdstur med smaksprøver
  • Den idylliske fjellandsbyen Valldemossa og Appelsindalen
  • Katamarantur til Es Trenc-stranden

Bestill utflukter og billetter under fliken Min reise eller i TUI-appen.

To ferier i en
Vil du få mest mulig ut av ferien kan du velge et reisemål den første uken og et annet den andre uken.  

 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: