Palma

I Palma de Mallorca finner du alt fra middelaldergater og adelspalasser til det absolutt siste innen mote og design. Her kan du velge og vrake blant trendy restauranter, tapasbarer og nattklubber. Du kan bo enkelt eller luksuriøst.  Les mer

I Palma de Mallorca finner du alt fra middelaldergater og adelspalasser til det absolutt siste innen mote og design. Her kan du velge og vrake blant trendy restauranter, tapasbarer og nattklubber. Du kan bo enkelt eller luksuriøst. 

Sammen med byens rundt 400 000 innbyggere skaper de utallige turistene et fargerikt gatebilde. Her opplever du det mallorcanske hverdagslivet side om side med handel, kafékultur, gateartister og turistenes vandring mellom severdigheter og tapasbarer.

Shopping og museer
Du kan vandre langs strandpromenaden og inn i shoppingkvartalene rundt Via Sindicato, Borne og Plaza Mayor. Den kunstinteresserte kan ta en gallerirunde og besøke interessante museer som Es Baluard vid Paseo Mallorca eller Museu d’Art Espanyol Contemporani med verk av Picasso, Dali og Miró.

Vakker arkitektur
De gamle bydelene byr på et harmonisk skuespill av originale husfasader, adelspalasser, kirker og fredelige torg. For ikke å snakke om kjente, historiske minnesmerker som de arabiske badene og slottet Bellver med vakker utsikten. Vakrest av dem alle er den gotiske katedralen La Seu som ser ut som et eventyrslott når fasaden belyses om kvelden.

Nær stranden
Det finnes vidstrakte strender både øst og vest for byen. Det tar for eksempel bare en halvtime med lokalbuss før du kan legge deg under en parasoll ved det klare vannet i Palmabukta. Det tar 10 min med buss til stranden i Ca'n Pastilla. Leier du en sykkel kan du følge de fine sykkelveiene langs strandpromenaden og østover til Portixol. Det gamle fiskeværet er forvandlet til en trivelig bydel med uteserveringer, sandstrender og strandklubber. 

Hotell for en hver smak og lommebok
TUIs hotellutvalg i Palma gir deg flere alternativ. Designhotellet Puro er en opplevelse i seg selv og ligger blant smågatene i La Lonja, den eldste delen av Palma. I området finnes det restauranter, tapasbarer og musikkbarer.

Utfluktstips

  • Vingårdstur med prøvesmaking
  • Fjellbyen Valldemosa og Appelsindalen
  • Katamarantur til Es Trenc-stranden

Bestill utflukter og billetter under fliken Min reise eller i TUI-appen. 

To ferier i en
Vil du få maks mulig ut av ferien kan du velge ett reisemål den første uken og et annet reisemål den andre uken. Velg mellom 15 reisemål over hele Mallorca. 

Oppdag Mallorca med leiebil
Lei en bil og besøk badevikene på østkysten og de vakre landsbyene i fjellene, mulighetene er mange. Du sparer både tid og penger dersom du forhåndsbestiller en leiebil gjennom oss.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: