Palma Nova

Palma Nova har tre fine sandstrender, gågater og motebutikker. Restaurantene ligger på rad og rekke ved strandpromenaden. Du bor et par mil sydvest for storbyen Palma.  Les mer

Palma Nova har tre fine sandstrender, gågater og motebutikker. Restaurantene ligger på rad og rekke ved strandpromenaden. Du bor et par mil sydvest for storbyen Palma. 

Det tar bare 40 minutter med buss til storbyen Palma de Mallorca med sitt store shopping- og kulturtilbud. Like lett når du øyas turstier og golfbaner. Vår og høst er det rolig, mens det er høy puls midt på sommeren.

Strandliv og fornøyelser
Sandstrendene brer seg ut i tre myke bukter midt i sentrum. Det finnes livlige musikkbarer og store uteserveringer, men også roligere restauranter med havutsikt og mallorkanske spesialiteter. Et tips er restaurant La Bodega i hjertet av Palma Nova der du kan nyte gode fajitas på takterrassen.

Oppdag Mallorca med leiebil
Vil du se deg om på øya kan du allerede hjemmefra leie en bil til gode priser. 

Utfluktstips

  • Katamarantur
  • Den idylliske fjellandsbyen Valldemossa
  • Dryppesteinsformasjonene i Dragegrottene
  • Sjørøvershow med middag

Bestiller du utfluktene hjemmefra så er du sikret plass. 

To ferier i en
Vil du få mest mulig ut av ferien kan du velge et reisemål den første uken og et annet den andre uken. Velg mellom fler enn 15 reisemål over hele Mallorca.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: