Cruise fra Palma med TUI Discovery

Opplev kulturskatter, sjarmerende landsbyer og grønne øyer rundt vestre Middelhavet, samtidig som du lever et behagelig cruiseliv om bord på TUI Discovery. Avhengig av hvilken rute du velger kan du besøke alt fra øyene Korsika og Ibiza til Den franske rivieraen, Toscana, Gibraltar og storbyer som Napoli, Roma og Barcelona.  Les mer

Opplev kulturskatter, sjarmerende landsbyer og grønne øyer rundt vestre Middelhavet, samtidig som du lever et behagelig cruiseliv om bord på TUI Discovery. Avhengig av hvilken rute du velger kan du besøke alt fra øyene Korsika og Ibiza til Den franske rivieraen, Toscana, Gibraltar og storbyer som Napoli, Roma og Barcelona. 

Cruisene varer i 1 uke og går ut fra Mallorca. Cruiset kan kun bestilles på lørdagsavganger og må kombineres med en ukes sol og bad på Mallorca. Cruiset går første eller andre uken, avhengig av avreiseflyplass/flytid. Velg "Kombiner 1+1 uke" i bestillingsdialogen når du skal bestille cruiset. 

Bo komfortabelt med havutsikt
TUI Discovery er rederiet TUI Cruises største og mest moderne skip, med høy standard på mat, underholdning og service. Skipets hjerte er det høye atriet – et bra utgangspunkt til mange av skipets attraksjoner. Selv om atmosfæren er avslappet pynter mange seg til middag – spesielt ved Captain's Coctail Night en kveld i løpet av cruiset. Det er ingen fast bordplassering. Tips! Unn dag havutsikt! Det finnes totalt 356 balkonglugarer. 

Restauranter, bassenger og kveldsunderholdning
Du kan velge mellom 6 restauranter, hvorav en serverer à la carte. Av de to bassengene har ett et skyvbart tak. Foran det andre bassenget er det en stor bildeskjerm som viser Hollywoodfilmer under åpen himmel på varme sommerkvelder. Skipet har rederiets største spa. Teateret er fordelt over to etasjer og føles som en liten bit av Londons teaterdistrikt West End. Underholdningstilbudet inkluderer også 8 barer og lounger, diskotek og mange ulike typer levende musikk. 

Utflukter i land og soldekk om bord
Skipet ankommer en ny havn nesten hver morgen. Da velger du selv om du vil dra på utflukt, rusle rundt på egen hånd på reisemålet eller bli igjen om bord og slappe av. I tillegg til bassenger og solsenger på dekk, tilbyr TUI Discovery også butikker, bibliotek, klatrevegg, 9-hulls minigolfbane, et velutstyrt treningsrom og en skjønnhetssalong der du kan bestille massasje, manikyr og ansiktsbehandlinger. 

Fire spennende ruter
Avhengig av dato kan du velge mellom 4 ulike ruter med TUI Discovery. Alle inneholder en herlig dag til havs og du kan slappe av med alle fasilitetene om bord. Mer informasjon finner du under respektive ruter. 

  • Gibraltar, Lisboa og Andalucía. Ikke bare Gibraltarklippen og populære Lisboa. Her kan du også bli med på utflukter til Sevilla og Alhambrapalasset i Granada. 
  • San Remo, Rosvana og Ibiza. Den trivelige byen Siena og det skjeve tårnet i Pisa, badebyen San Remo og trendy Ibiza. 
  • Barcelona, Roma og Korsika. Korsikas natur, severdigheter i Roma, kulturskatter i Firenze, strandliv i St Raphale og Barcelonas bypuls i en reise. 
  • Sicilia, Napoli, Rivieraen og Toscana. Taorminas gater i kombinasjon med utflukter til Pompeii, Capri, Firenze og Pisa. 
Skjul

Finn hotellet som passer for deg: