Cala d'Or

De fine badebuktene med krystallklart vann kjennetegner Cala d'Or. Her kan du rusle rundt blant småbutikker og tapasbarer og nede i havnen finner du skalldyrrestauranter på rekke og rad. Velg mellom et bra hotell for voksne og et hotell med alt du kan ønske deg hvis du vil trene.  Les mer

De fine badebuktene med krystallklart vann kjennetegner Cala d'Or. Her kan du rusle rundt blant småbutikker og tapasbarer og nede i havnen finner du skalldyrrestauranter på rekke og rad. Velg mellom et bra hotell for voksne og et hotell med alt du kan ønske deg hvis du vil trene. 

Cala d'Or ligger på østkysten av Mallorca. Denne siden av øya er kjent for mange vakre bukter som skjærer seg inn i klippene langs kysten. Strendene her er ikke like lange som de i sør og nord, men til gjengjeld er de mange og med en vakker beliggenhet.

Hotell for voksne 
Inne i selve Cala d'Or ligger det ikke mindre enn fem slike bukter. Nær en av dem, Cala Gran, ligger vårt TUI Sensimar Rocador. Hotellet er barnefritt og har mange detaljer for en trivelig parferie. Her finnes spa, bassenger, treningstimer og tapasrestaurant i en rolig atmosfære. Ønsker du en treningsferie skal du se på Robinson Club Cala Serena, et hotell for deg som vil kombinere avkobling med tennis, sykling og tøffe treningstimer.

Uteliv og fornøyelser
Den spesielle byggestilen med lave, hvite hus gir Cala d'Or en spesiell atmosfære. Det finnes mange restauranter, barer, småbutikker og et uteliv som er ganske fargerikt sommerstid, men roligere om våren og høsten. 

Matopplevelser
I gågatene i sentrum finner du mange restauranter som har spesialisert seg på det mallorkanske og spanske kjøkkenet, andre tilbyr italiensk eller asiatisk mat. På spisestedene i båthavnen kan du bestille nyfanget fisk og skalldyr. Det finnes enda flere fiskerestauranter i nabobyen Porto Petro, og i den lille byen Calonge utenfor Cala d'Or finner du små genuine tapasbarer.

Oppdag Mallorca med leiebil
Lei en bil og let deg frem til små badebukter og vakre fjellandsbyer. Det er cirka 40 minutter med bil til Es Trenc, en av øyas lengste sandstrender, og cirka 6 mil til storbyen Palma.  

Utfluktstips

  • Palma de Mallorca med katedralen La Seu
  • Den idylliske fjellandsbyen Valldemossa
  • Katamaranseiling med barbecue

Bestill utfluktene allerede hjemmefra så er du sikret plass.

To ferier i en
Vil du oppleve mest mulig i ferien kan du kombinere to reisemål med en uke på hvert sted. Kanskje du ønsker å begynne med en uke blant tapasbarer og shopping i Palma og avslutte med en uke på et resorthotell ved stranden. Velg mellom fler enn 15 reisemål over hele Mallorca. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: