Playa Blanca

Playa Blanca er et fredelig feriested lengst syd på Lanzarote med fine strender, gågater, restauranter, yachthavn og en avslappet atmosfære. Blant hotellene finnes et TUI Family Life med Bamseklubben, et Splash med eget badeland og et relax-hotell av beste klasse. Les mer

Playa Blanca er et fredelig feriested lengst syd på Lanzarote med fine strender, gågater, restauranter, yachthavn og en avslappet atmosfære. Blant hotellene finnes et TUI Family Life med Bamseklubben, et Splash med eget badeland og et relax-hotell av beste klasse.

Hele reisemålet bindes sammen av den lange, bilfrie strandpromenaden Avenida Maritima der du kan spasere fra butikkgatene i sentrum, forbi hyggelige fiskerestauranter og videre til trendy kaféer i småbåthavnen Marina Rubicon.

Flere fine strender
De to gyllengule sandstrendene i Playa Blanca heter Playa Dorada og Playa Flamingo. Vårt TUI Family Life ligger ved sistnevnte som er skjermet av to bølgebrytere som gir en langgrunn, barnevennlig bukt. Det er en halvtimes spasertur til de vakre Papagayo-strendene som ligger i et fredet naturområde.

Vulkanøya Lanzarote
Vulkaner og lavasletter gir Lanzarote en unik profil. I nasjonalparken Timanfaya kan du ri på kamel til Montañas del Fuego - ildfjellet, og spise kratergrillet kjøtt på restauranten El Diablo.

Hvite hus og tradisjonell stil
Kunstneren César Manrique har sterkt bidratt til Lanzarotes særpreg. Hans retningslinjer i arkitekturen har bevart øyas tradisjonelle stil med hvite fasader som brytes med grønne, brune eller blå tredetaljer. Han satt også sitt preg på severdigheter som Jameos del Agua, en restaurant og konsertsal rundt en underjordisk innsjø i et system av lavagrotter.

Utfluktstips

  • Øyrundturen Lanzarotes juveler
  • Båttur for hele familien med bad og lek
  • Søndagsmarked i Teguise
  • Spapakke og turer med katamaran eller ubåt

Bestill utfluktene hjemmefra så du er sikret plass.

Forhåndsbestill leiebil
Lanzarote er en lett tilgjengelig øy for deg som vil se deg rundt med leiebil. Det er korte avstander, veiene er bra, det er lett å finne frem og i løpet av en dag kan du oppleve mye.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: