Lanzarote

På vulkanøya Lanzarote venter spennende severdigheter, lange strender og behagelig ferieliv. Ri kamel over lavefjell, oppsøk en vinbodega på landet, prøv kite-surfing, dra til Papagayostrendene med leiesykler og spis skalldyr i en fiskehavn.   Les mer

På vulkanøya Lanzarote venter spennende severdigheter, lange strender og behagelig ferieliv. Ri kamel over lavefjell, oppsøk en vinbodega på landet, prøv kite-surfing, dra til Papagayostrendene med leiesykler og spis skalldyr i en fiskehavn.  

Vulkaner og grotter
Vulkaner og lavasletter gir Lanzarotes landskap en unik profil. I nasjonalparken Timanfaya kan du ri kamel til Montañas del Fuego "ildfjellet", og spise kratergrillet kjøtt på restaurant El Diablo. Kunstneren César Manrique skapte severdigheter som grotten Jameos del Agua og satte opp regler som har bevart øyas tradisjonelle stil. 

Shopping, massasje og golf
Mellom opplevelsene lever du et herlig ferieliv i noen av Lanzarotes strandreisemål. I de større reisemålene finnes det mange shoppinggater, vannsport, spa, restauranter og kveldsliv. I tillegg har øya flere gode golfbaner.  

Pret rundt reisemål
Under lenkene kan du lese mer om Lanzarotes strender, fornøyelser og beste hotell. 

  • Playa Blanca – trivelig middelstort strandreisemål der Bamse hilser velkommen til vårt TUI Family Life-hotell i vinterhalvåret samtidig som TUI Sensimar tar i mot voksne uten barn
  • Puerto del Carmen – øyas største reisemål med strender, shopping og kveldsliv 
  • La Santa – tren på ett av Kanariøyenes mest velutstyrte treningshotell

I vintersesongen tilbyr vi i tillegg: 

  • Costa Teguise – allsidig badested med bra hotell nær strand og golfbane

Både charter og rutefly
I vinterhalvåret er det høysesong på Lanzarote og da går reisene direkte dir med våre komfortable charterfly. I tillegg kan du hele året velge våre pakkereiser med rutefly. Om sommeren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakte vårt onlinesener via TUI-appen, telefon, e-post og SMS. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: