Arguineguin

Arguineguin er et hyggelig reisemål med noen restauranter, småbutikker og vakre gangveier langs havet. Klimaet er blant øyas beste og med oss kan du bo i leilighet midt byen.  Les mer

Arguineguin er et hyggelig reisemål med noen restauranter, småbutikker og vakre gangveier langs havet. Klimaet er blant øyas beste og med oss kan du bo i leilighet midt byen. 

I den skjermede havnen ligger fiskerbåtene tett, og like ved ligger det sjarmerende kvartaler med restauranter med en koselig atmosfære og kanariske spesialiteter - ikke minst nyfanget fisk!

Marked og shoppingsenter
Hver tirsdag formiddag er det marked i Arguineguin. I hovedgaten ligger shoppingsenteret La Marea der du finner både merkeklær, sko og spanske delikatesser. 

Flere strender
I gamle Arguineguin finnes det små lavastrender der du kan ta et bad, men det er få som ligger og soler seg her. En halv kilometer vestover ligger den større stranden i Patalavaca, og ytterligere en kilometer unna ligger den fine Anfistranden med lys sand som er importert fra Bahamas.

Forhåndsbestill en leiebil
Med leiebil står du fritt til å utforske øya. Alt fra vandringsstier i fjellene til golfbaner, vannparker og sjarmerende småbyer ligger i kort avstand fra våre reisemål. 

Utfluktstips

  • En dag i dyreparken Palmitos Park
  • Øytur med marked og De tusen palmers dal
  • Jeep- og kamelsafari
  • Gran Canarias smaker, med fokus på lokalprodusert og vin

 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: