Amadores

Stranden I Amadores er en av øyas fineste. Den består av lys sand og er anlagt i en skjermet bukt, barnevennlig langgrunn og med god plass til alle. Reisemålet i seg selv er behagelig avkoblende med hoteller som passer for alle, blant annet i leiligheter for familier.  Les mer

Stranden I Amadores er en av øyas fineste. Den består av lys sand og er anlagt i en skjermet bukt, barnevennlig langgrunn og med god plass til alle. Reisemålet i seg selv er behagelig avkoblende med hoteller som passer for alle, blant annet i leiligheter for familier. 

Lille Amadores ligger nedenfor fjellene på sørvestre Gran Canaria, i gåavstand til det betydelig større turiststedet Puerto Rico. Langs stranden ligger det butikker, kaféer, restauranter og barer med uteserveringer. 

Strandpromenade til Puerto Rico
Dersom du ønsker mer shopping og fornøyelser kan du ta en tur til Puerto Rico. Det tar bare noen minutter med lokalbuss eller taxi, og omtrent 20 minutter hvis du spaserer langs den hyggelige gangveien langs havet. Det finnes ramper for barnevogner og rullestoler hele veien.  

Hotell og leiligheter
Velg mellom leilighetshotell der hele familien får plass og beach club-hotell med loungesofaer og spa. 

Leiebil
Med leiebil tar du deg enkelt til landsbyer i fjellene, golfbaner, badeland og den spennende storbyen Las Palmas.  

Utfluktstips

  • En hel dag i dyreparken Palmitos Park
  • Aloe vera og oliven – besøk på økologiske gårder med prøvesmaking
  • Guidet fjelltur
  • Jeep- og kamelsafari
Skjul

Finn hotellet som passer for deg: