Spania

Maten, klimaet og våre delikate hotell for familier og par er noen av grunnene for at mange velger å reise til Spania. Her finner du reiser til store feriereisemål som Mallorca og Gran Canaria, men også mindre øyer som Menorca. Nyhet: Costa de la Luz med herlig langstrakte strender ved Atlanterhavet  Les mer

Maten, klimaet og våre delikate hotell for familier og par er noen av grunnene for at mange velger å reise til Spania. Her finner du reiser til store feriereisemål som Mallorca og Gran Canaria, men også mindre øyer som Menorca. Nyhet: Costa de la Luz med herlig langstrakte strender ved Atlanterhavet 

Sommerens nyhet: Costa de la Luz, med lange sandstrender, småbyer og restauranter med fisk og skalldyr på menyen er spanjolenes egen favorittkyst. Enda mer på det spanske fastlandet: Costa del Sol med småbyen Nerja.

Den vakre ferieøya Mallorca har nå enda mer å tilby for soltørste familier. Her er det flere TUI Family Life og Blue Star-hotell for alle aldre. Reiser du uten barn finnes alt fra unike hotell i fjellandsbyene til treningshotell og luksuriøse spahotell rett ved stranden. Se litt ekstra på konseptene TUI Sensimar, Robinson og Riu. 

Den frodige øya Menorca lokker med krystallklart vann, vakre bukter og urørt natur å sykle i. Velg mellom alt fra familienes TUI Family Life til hoteller for voksne. 

Kanariøyene lokker stadig flere også om sommeren. Storfavoritten Gran Canaria utvikles stadig med nye shoppingområder og restauranter. I sommer kan du også reise til Tenerife og Lanzarote. 

Skjul