Fuerteventura

Fuerteventura har ikke bare Kanariøyenes lengste strender, øya er også perfekt for deg som vil sykle, løpe eller trene zumba. Mange av hotellene er små feriebyer i seg selv, der du kan slappe av eller trene – eller kombinere alt. Vi har familiehotell og hotell for voksne rett ved strendene. Flere av dem tilbyr all inclusive.  Les mer

Fuerteventura har ikke bare Kanariøyenes lengste strender, øya er også perfekt for deg som vil sykle, løpe eller trene zumba. Mange av hotellene er små feriebyer i seg selv, der du kan slappe av eller trene – eller kombinere alt. Vi har familiehotell og hotell for voksne rett ved strendene. Flere av dem tilbyr all inclusive. 

Hav og sanddyner
Uansett hvilken vei du snur deg på Fuerteventura ser du lyse sandstrender så langt øyet rekker. Landskapet er åpent og litt vilt, noen steder ørkenlikt med bølgende sanddyner og ofte blåser det en sval bris på denne solsikre Kanariøya. Til tross for at den er nest størst i øygruppen så er likevel ikke turismen så merkbar. 

Treningsreise og bassengferie
Vil du holde deg i aktiviteter kan du velge mellom windsufing, kitesurfing, snorkling og stand up-padling. Holder du deg på land finnes det mountainbike, golf og strandvolleyball. I tillegg har våre hotellkonsepter Robinson og TUI Magic Life et nesten ubegrenset utvalg av treningsmuligheter. Herlige dager ved bassenget, fiske- og skalldyrsmiddager og avkobling under en parasoll med favorittboken er også et alternativ på Fuerteventura. 

Velg reisemål!
Under lenkene leser du mer om Fuerteventuras strender og beste hotell. 

  • Corralejo – spansk småbyatmosfære og surfestrender
  • Jandia – en tre mil lang strand og flere resorthotell med treningsmuligheter

 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: