Canico do Baixo

Canico do Baixo, sydøst på Madeira, er reisemålet for deg som vil ha variasjon og bo nær det meste. Her bor du på et førsteklasses hotell med stort bassengområde med havutsikt, i nærheten av en rullesteinstrand, turstier og golfbaner. Det er ca. 1 mil til Funchals brosteinsgater og trivelige restauranter. Les mer

Canico do Baixo, sydøst på Madeira, er reisemålet for deg som vil ha variasjon og bo nær det meste. Her bor du på et førsteklasses hotell med stort bassengområde med havutsikt, i nærheten av en rullesteinstrand, turstier og golfbaner. Det er ca. 1 mil til Funchals brosteinsgater og trivelige restauranter.

Fiskerlandsbyen Canico do Baixo ligger ved havet nedenfor den gamle landsbyen Canico på en klippe. Langs havet går det en promenade med fiske- og skalldyrrestauranter.

Bassengområde med havutsikt
Fra bassengområdet på Riu Palace Madeira har du en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Via strandpromenaden kommer du til den lille rullesteinstranden nedenfor. Halvpensjon er inkludert, men vil du ha det ekstra komfortabelt bestiller du all inclusive. Hotellet tilbyr også massasje i helsesenteret og innendørsbasseng.

Golf og fotturer
Beliggenheten er perfekt hvis du ønsker å gå på tur eller spille golf, eller begge deler. 18-hulls banen Palheiro Golf er innen rekkevidde, og de som ønsker å gå på tur kan følge Levada do Canico langs vanningskanalene.

Med bil rundt øya

Madeira er bare seks mil lang og to mil bred og har et behagelig klima som gjør at øya er grønn året rundt. Langs vanningskanaler, levadaene, kan du vandre i skog med eukalyptus og mimosa. Nye veier og tunneler gjør det enkelt å reise mellom landsbyene, utsiktpunkter og flotte turstier i fjellet. Ikke glem å bestill leiebil allerede hjemmefra.

Fargerike Funchal
Det er bare en kort kjøretur til Funchals sjarmerende byliv med tavernaer, markedshall og moderne shopping.

Eventyr og severdigheter for familien
Vi har mange tips til familier som ønsker å se seg omkring. Her er noen:

  • Taubane over Funchal og en tur i kurvslede utfor bakkene
  • Båttur med mulighet til å se delfiner og hvaler
  • Cristiano Ronaldo-museet i Funchal

Golf og gourmetmiddager
Madeira er et godt valg for deg som vil nyte det gode liv. I Funchal kan du spise fiske- og skalldyrsmiddager i toppklasse, nyte panoramautsikt på cocktailbarer og gå på visning i Blandy's vinhus. En runde på golfbanen kan bli en utfordring, banene er ganske kuperte, men utsikten slår det meste.

Utfluktstips

  • Byrundtur i Funchal med den botaniske hagen
  • Nonnenes dal med svimlende utsikt
  • Katamaranseiling
  • Levadavandringer
  • Juvvandring med små fossefall
  • Jeepekspedisjon og Bondens marked

Husk at du kan bestille utfluktene hjemmefra. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: