Portugal

Gå ikke glipp av Europas mest varierte og innbydende ferieland. Portugal er en fulltreffer uansett om du ønsker lange sandstrender, frodig natur, sjarmerende byer eller kulinariske opplevelser. I tillegg får du fortsatt mye for pengene i Portugal. Nyhet! Algarvekysten - med brede strender, appelsinlunder og rykende varm piri pirikylling. Les mer

Gå ikke glipp av Europas mest varierte og innbydende ferieland. Portugal er en fulltreffer uansett om du ønsker lange sandstrender, frodig natur, sjarmerende byer eller kulinariske opplevelser. I tillegg får du fortsatt mye for pengene i Portugal. Nyhet! Algarvekysten - med brede strender, appelsinlunder og rykende varm piri pirikylling.

Opplevelser hele året
Portugal er i areal et lite land, men som turistland er det stort – takket være klimaet, strendene, vinene, naturen og severdighetene. Den grønne øya Madeira er et eldorado for deg som liker fotturer,  vinbarer og brosteinsbelagte smug. For sol- og badeferie i sommerhalvåret er det Algarvekysten som er Portugals riviera.

Allsidige Algarve
Algarve ligger sør i Portugal og lokker med et perlebånd av badebyer, lange gylne sandstrender og sjarmerende småbyer. Samtidig er det et naturskjønt område der vakre sandsteinklipper reiser seg langs det blå Atlanterhavet og innlandet byr på mange vingårder, appelsinplantasjer og olivenlunder. 

Ferie tilpasset deg
Vi tilbyr de beste reisemålene og hotellene på Algarvekysten og vi har noe for alle. Uansett om du liker store, fartsfylte reisemål eller romantiske landsbyer og om du vil bo på familievennlige resorts, treningshotell eller barnefrie hotell for to.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: