Portugal

Reis til Portugal og den tropiske grønne øya Madeira med utsikter som får deg til å miste pusten. Du kan bli med på fotturer eller dra på utflukter til øyas vakreste steder. I sjarmerende Funchal nyter du bylivet blant mange gode restauranter og barer.  Les mer

Reis til Portugal og den tropiske grønne øya Madeira med utsikter som får deg til å miste pusten. Du kan bli med på fotturer eller dra på utflukter til øyas vakreste steder. I sjarmerende Funchal nyter du bylivet blant mange gode restauranter og barer. 

Madeira ligger i Atlanteren, 100 mil vest for Portugals fastland. Eventyrlystne familier kan dra på delfinsafari og den som er ute etter noe mer utfordrende kan prøve canyoning nedover fjellene. Det finnes også flere golfbaner for deg som vil slappe av og nyte roen. Liker du shopping kan vi tipse om de beste områdene i Funchal for å finne sko og vesker. 

Vi tilbyr alt fra familiehoteller med oppvarmede bassenger til luksuriøse hoteller i Funchal, Canico do Baxio og Santana. Du kan reise til Madeira fra september til mai. Vi arrangerer levadavandringer og utflukter til bondens marked. Det er også enkelt å leie bil og oppleve øya i eget tempo. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: