Algarve

Algarve er Portugals riviera med et perlebånd av badesteder, lange gylne sandstrender og sjarmerende småbyer. Samtidig er det et naturskjønt område der vakre sandsteinsklipper reiser seg langs det blå Atlanterhavet og innlandet byr på mange vingårder, appelsinplantasjer og olivenlunder.  Les mer

Algarve er Portugals riviera med et perlebånd av badesteder, lange gylne sandstrender og sjarmerende småbyer. Samtidig er det et naturskjønt område der vakre sandsteinsklipper reiser seg langs det blå Atlanterhavet og innlandet byr på mange vingårder, appelsinplantasjer og olivenlunder. 

Mye å velge mellom
Helt siden 1960-tallet har Algarvekysten lokket besøkende fra hele Europa. Derfor finner du også et variert og småluksuriøst ferieliv i Algarve – golfbaner, elegante hotell, kulturutflukter, båtturer, velholdte strender, skalldyrrestauranter, shopping og kveldsliv.

Solsikker og fullt av inntrykk
Algarve er Portugals sydligste provins og har 3000 soltimer per år, noe som er mer enn både Den franske rivieraen og Mallorca kan skryte av. Det var fra byene her som legendariske eventyrere som Henrik Sjøfareren og Vasco da Gama seilte ut på oppdagelsesreiser. En fin utflukt går til den lille byen Sagres på det europeiske fastlandet sydvestligste odde, der Henrik Sjøfarerens borg og sjøfartsskole er blant severdighetene.

Velg et reisemål!

Under lenkene kan du lese mer om våre reisemål og hotell

  • Albufeira – kystens største reisemål
  • Alvor – rolig sted med et passe stort utvalg av alt og en vakker strand
  • Tavira – sjarmerende småby med vårt Robinson-hotell for trening, helse og vevære ved to golfbaner
Skjul

Finn hotellet som passer for deg: