Mexico

Velkommen til kokospalmer og lange, hvite strender ved Det karibiske hav. Vi har 2-ukers reiser til allsidige Playa del Carmen og til den større byen Cancun. Du kan også kombinere med en uke på Isla de Holbox, en fredelig og urørt øy. Velg om du vil bo på resorthotell med all inclusive eller på et lite personlig hotell.  Les mer

Velkommen til kokospalmer og lange, hvite strender ved Det karibiske hav. Vi har 2-ukers reiser til allsidige Playa del Carmen og til den større byen Cancun. Du kan også kombinere med en uke på Isla de Holbox, en fredelig og urørt øy. Velg om du vil bo på resorthotell med all inclusive eller på et lite personlig hotell. 

Våre reisemål ligger på Yucatanhalvøya mot Det karibiske hav. Like utenfor kysten ligger fine korallrev du kan snorkle ved. Du kan også dra på utflukt til mayatempler og solpyramider. 

Finn rett reisemål

  • Cancun med både strender, shoppinggallerier og byliv innen rekkevidde. 
  • Playa del Carmen med taquerias, kaffebarer, shoppinggater og brede strender.
  • Isla de Holbox – fredelig, bilfri øy med gater av sand, perfekt for avkobling. Kombineres ukesvis med Cancun eller Playa del Carmen. 

All inclusive og små hotell
Vi tilbyr alt fra enkle og rimelige hotell til elegante all inclusive-hotell. På de sistnevnte er frokost-, lunjs- og middagsbufféer, drikke, småretter ved bassenget og drinker i barene inkludert i prisen. Det samme gjelder vannsport og kveldsunderholdning. Velger du et hotell i vårt konsept RIU kan du i mange tilfeller også benytte deg av bassenger, restauranter og annet på RIU-hotell i nærheten. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: