Akumal

Akumal er et lite badested, en drøy times kjøring sydover fra Playa del Carmen. Det er relativt rolig ved strendene i området som er ekstra populære blant windsurfere, dykkere og snorkleentusiaster. Et større utvalg av shopping og fornøyelser finner du i Playa del Carmen, en drøy times biltur unna. Les mer

Akumal er et lite badested, en drøy times kjøring sydover fra Playa del Carmen. Det er relativt rolig ved strendene i området som er ekstra populære blant windsurfere, dykkere og snorkleentusiaster. Et større utvalg av shopping og fornøyelser finner du i Playa del Carmen, en drøy times biltur unna.

Strendene er finkornet og myke som potetmel, og feriestedet består av flere strandlinjer. Det at havskilpaddene har valgt nettopp dette stedet til å legge egg, har dessuten gjort Akumal kjent. Her finner du restauranter , barer og noen små butikker. 

Hoteller ved fine strender
Hotellene i Akumal ligger ved strendene et stykke utenfor sentrum og har bassengområder, restauranter, sportsaktiviteter og kveldsunderholdning.  

Hotelltips

Nær Playa del Carmen og Tulúm
Ønsker du likevel å se deg om ligger både livlige Playa del Carmen (40 kilometer nordover) og det fine badestedet Tulúm (23 kilometer sydover) innen rekkevidde for en dagsutflukt.

Bra snorkling og dykking
Ved mayarivieraen finner du mange fine snorklingsteder. Det hundre mil lange korallrevet The Great Mayan Reef ligger like utenfor kysten. Selv nybegynnere kan bli med på snorkleturer og se havskilpadder og papegøyefisk.   

Utfluktstips

  • Snorkling i cenoter, undervannsgrotter
  • Mayakulturens tempelbyer Chichen Itza, Coba og Tulum med skandinavisktalende guide
  • Svømme med delfiner
  • Jungeleventyr
  • Dagsturer til Isla Mujeres og Isla de Holbox
Skjul

Finn hotellet som passer for deg: