Grand Baie

Grand Baie er Mauritius beste badested. Det er hit du skal reise hvis du vil bo nær strender, folkeliv, shopping, fornøyelser og restauranter fra alle verdenshjørner. Velg mellom familiehotell og barnefrie hotell i prisklasser fra budsjett til luksus.  Les mer

Grand Baie er Mauritius beste badested. Det er hit du skal reise hvis du vil bo nær strender, folkeliv, shopping, fornøyelser og restauranter fra alle verdenshjørner. Velg mellom familiehotell og barnefrie hotell i prisklasser fra budsjett til luksus. 

Grand Baie er et strandreisemål med litt småbyfølelse. To sandstrender kanter en stor, vindbeskyttet bukt. Langs gågater og strandpromenader ligger småbutikker og restauranter. Det finnes også tre store shoppingsentre; Sunset BoulevardGrand Bazar og La Croisette

Bo sentralt eller litt utenfor
Stemningen er behagelig fredelig, bebyggelsen er lav og partylivet ganske begrenset selv om det finnes barer og noen nattklubber. Hotellene våre ligger både inne i Grand Baie og ved lokale strender litt utenfor.

Fine strender

Mauritius mest paradisiske strender med hvit sand og korallrev ligger ved Belle Mare på østkysten. I Grand Baie er strendene lange og fine, men litt smalere og noen steder med litt klipper og steiner.

Se deg rundt på Mauritius
Som helhet er Mauritius en fargerik og allsidig øy. Med fantastisk dykking og snorkling, store sukkerrørplantasjer, tropisk regnskog og sjarmerende franske kolonibyer. Befolkningen er en fargerik blanding av forskjellige kulturer med røtter i Afrika, India, Kina og Europa.

 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: