Mauritius

Å reise til Mauritius er ikke lenger en uoppnåelig drøm. De hvite strendene på østkysten minner om paradis, og vi tilbyr flere luksuriøse hoteller. men vi  har også mange trivelige mellomklassehoteller og reisen blir ekstra prisgunstig ettersom halvpensjon eller all inclusive som regel er inkludert. Les mer

Å reise til Mauritius er ikke lenger en uoppnåelig drøm. De hvite strendene på østkysten minner om paradis, og vi tilbyr flere luksuriøse hoteller. men vi  har også mange trivelige mellomklassehoteller og reisen blir ekstra prisgunstig ettersom halvpensjon eller all inclusive som regel er inkludert.

Her kan du slappe av på stranden, bade i 25-graders vann, snorkle ved korallrevene og handle moteklær, håndverk og krydder. I innlandet kan du følge små stier gjennom tropisk regnskog. På museene i hovedstaden Port Louis kan du lære mer om den franske kolonitiden på Mauritius.

Vennlig befolkning
Innbyggerne på Mauritius har røtter i Afrika, Europa, India og Fjerne Østen. De ulike kulturene har smeltet sammen til en fargerik blanding, og besøkere kan føle den generøse stemningen mellom gruppene. Kristne, buddhister, hinduer og muslimer deltar med liv og lyst i hverandres festivaler.

Hotell ved paradisstrender
Du kan velge mellom å bo ved øyas fineste strender i Belle Mare, i nærheten av øyas største badested Grand Baie nær shopping og restauranter eller i nyheten idylliske Le Morne med sandstrand og fin snorkling ved en turkis lagune.

Været på Mauritius
Mauritius har et tropisk klima året rundt. November til april er høysesong med dagtemperaturer rundt 30 grader. Det kan forekomme korte regnskurer, men det er fortsatt varmt. Litt lavere temperaturer, spesielt om kvelden og natten, er det i lavsesongen (mai til oktober). Takket være beskyttende rev kan du bade hele året. Vanntemperaturen ligger mellom 24-27 grader. I lavsesongen kan utvalget av restauranter og aktiviteter være noe mindre og tempoet er roligere. 
 

 

Skjul