Marokko

Marokko er en fargerik mosaikk av lange strender, shopping i basarer og fransk-arabisk matkultur. Alt til priser som gjør at du får mye ferie for pengene. Velg mellom sol og bad i den moderne feriebyen Agadir eller den magiske atmosfæren i Marrakech.  Les mer

Marokko er en fargerik mosaikk av lange strender, shopping i basarer og fransk-arabisk matkultur. Alt til priser som gjør at du får mye ferie for pengene. Velg mellom sol og bad i den moderne feriebyen Agadir eller den magiske atmosfæren i Marrakech. 

Vest for Marokko ligger Atlanterhavet, i øst ligger Saharaørkenen og omtrent midt i ligger Atlasfjellene. Like store er kontrastene når det gjelder ferieutvalget. I Agadir får du en sol- og badeferie med god plass på den lange stranden. I tillegg til strandlivet finnes det fine golfbaner, resorthotell med store basseng og mulighet til å kjøpe mange fine interiørartikler. Reiser du til Marrakech fylles Instagram-kontoen seg raskt opp med rosa tepper og vegger med blå mosaikk. 

Opplev mer av Marokko
Du kan vandre i Atlasfjellene og oppleve ørkenen på en 4-hjuling eller fra kamelryggen. Et av våre tips er å bli med på en utflukt til den vakre kystbyen Essaouira med sin bohemske fremtoning ettersom en kunstnerkoloni har satt sitt preg på byen. 

Finn rett reisemål i Marokko

  • Agadir – På den ene siden en lang sandstrand og hotell med basseng. På den andre siden myldrende markeder og mosaikkprydede palass. 
  • Marrakech – Atmosfæren er som tatt ut av en film, fargene og duftene gjør bildene virkelige. Ta en pause fra shoppingen med god mat på en av de trivelige restaurantene. 
Skjul