Raa Atoll

Raa Atoll byr på paradisisk skjønnhet og noen av Maldivenes beste dykkersteder. Her bor du i bungalow ved stranden. Rundt øya ligger dusinvis av urørte og ubebodde rev og atoller. All inclusive er inkludert i prisen. Les mer

Raa Atoll byr på paradisisk skjønnhet og noen av Maldivenes beste dykkersteder. Her bor du i bungalow ved stranden. Rundt øya ligger dusinvis av urørte og ubebodde rev og atoller. All inclusive er inkludert i prisen.

På kartet ser republikken Maldivene sydøst for Sri Lanka ut som ørsmå kakesmuler i Det indiske hav. Alt land er skapt av koralldannelser rundt toppene på en vulkansk dyphavsrygg og landets høyeste punkt er bare på ca. 2,4 meter over havflaten. Øyene danner ringformede atoller og skjermes av omkringliggende barriererev.

Atskilt paradis
Du reiser med rutefly og fra flyplassen fortsetter du med sjøfly eller båt, avhengig av avstanden. En typisk ferieøy i Maldivene er bare noen hundre meter i diameter og har kun ett velutstyrt hotellanlegg. Det vanligste er at du bor i bungalower på stranden eller i villaer på påler i vannet. Midt på anlegget ligger resepsjonen, restauranter, barer, dykkersenter og andre fasiliteter.

Maldivene i sommersesongen
I sommermånedene mai-september er ikke været like stabilt og solsikkert som om vinteren og kraftige, men kortere regnskurer kan forekomme. Derimot kan du finne reiser til en betydelig lavere pris enn i høysesongen.

Raa atoll

Raa atoll består av mer enn 90 øyer og her finnes mange av Maldivenes beste dykkersteder. Etter å ha landet på den internasjonale flyplassen fortsetter du med sjøfly i ca. 45 minutter over den vakre øygruppe til vårt fine Meedhupparu Island Resort.

All inclusive

Meedhupparu Island Resort er omgitt av hvite strender. Et korallrev brer ut seg ut utenfor øya og gir deg mulighet til mange spennende opplevelser under vann. All inclusive er inkludert.

To spaavdelinger
Når du vil gjøre noe annet enn å snorkle og nyte det herlige strandlivet, kan du koble av i en av hotellets to spaavdelinger. Den ene tilbyr tradisjonelle spabehandlinger og den andre har spesialisert seg på ayurveda. Dersom du vil følge ayurveda-filosofien finnes det også en restaurant med dette temaet på hotellet.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: