Kroatia

I sommer gir vi deg enda mer å velge mellom i Kroatia. Nyheten Istria er en grønn halvøy med middelalderbyer, krystallklart vann og italienskinspirert mat. Med vårt fly til Pula er du der på et par timer. Velger du å fly til romerbyen Split bor du langs Makarska-rivieraen og blant øyene i skjærgården. Uansett hvilket område du reiser til kan du velge blant Kroatias  beste hotell. Les mer

I sommer gir vi deg enda mer å velge mellom i Kroatia. Nyheten Istria er en grønn halvøy med middelalderbyer, krystallklart vann og italienskinspirert mat. Med vårt fly til Pula er du der på et par timer. Velger du å fly til romerbyen Split bor du langs Makarska-rivieraen og blant øyene i skjærgården. Uansett hvilket område du reiser til kan du velge blant Kroatias  beste hotell.

Nyhet Istria
Den frodige havløya i Adriaterhavet passer like bra for familier som for deg som liker å sykle eller liker god mat. Her bor du ved det krystallklare vannet ved byer med venetianske bygninger og trange gater. I tillegg til å sole deg og bade kan du sykle, løpe eller gå tur på stier gjennom frodig og urørt natur. Du flyr hit på bare 2,5 time.

Finn rett reisemål i Istria

  • Rabac – lite badested i en rolig bukt med strandkaféer og utfluktsbåter. På vårt TUI Family Life har du barneklubber, treningstimer og basseng med utsikt over havet.
  • Porec – Istrias største turiststed med badeterrasser og en gammel bykjerne med sjarmerende, trange gater.
  • Rovinj – Middelalderby med gallerier og håndverk i de smale gatene. Flere førsteklasses hotell med voksenfokus innen gåavstand.

Finn rett reisemål på Makarska-rivieraen

  • Igrane – her ligger våre Sensimar-hotell med fokus på voksne uten barn.
  • Podgora og Tučepi er mellomstore badesteder med både hverdagsliv og turistområder.
  • Makarska og Split har enda mer byliv, museer og shoppingsentre.
  • På øyene Brac og Hvar finner du strender og turstier, men også mange restauranter og fornøyelser.
Skjul

Finn hotellet som passer for deg: